[Okcu-Mage-Warrior PK][! Dragon Sheller !][Kimsede Yok Bizde var!][0Bug]=Farki Hisset

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bartuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

bartuu

Member
Ocak
125
0
Merhaba arkadaslar,gene beraberiz.
Bu seferki yaptigim calisma son zamanlarin gozdesi olan [MAGE=ARCHER=WARRIOR] serverlarin Databasesi oldu.
Databaseyi 0 dan elden gecirdim.Tum droplari sifirladim,hic bir bug birakmadim.Kisaca database sorunsuzdur.Ama bir sorun olursa:

Bybg iletisim = [email protected]

V1.0 DAN FARKLI OLARAK EN ONEMLI OZELLIKLERIMIZ
V1.0 Da => +10 Shell set verilmisti..
v2.0 Da ise => +9 Dragon Shell set verdim..

v1.0 Da=> +0 Olan Belt Of Curse
v2.0 Da=> +6 ya cikarilmistir..(Hp yi daha fazla tutmak icin..}

v1.0 Da=> Pelerin Anahtari drobu cok sorulmustu..
V2.0 Da=> Ustunuzde Anahtar ile basliyorsunuz !!

Ring Of Premium Databaseden silinmistir !! [VPS SAHIPLERI KENDINI EDIT YAPAMAZLAR.]

~Databasemizin Damagelerinden bahsedicek olursak ; ~

Warrior : Hell Blade Skiliylen 7K-8K Arasi Hasar Vermektedir !!

OKCU : Dark purser,Fast arrow , blinding arrow (70-80 arasi tum skiller) 7-8K Arasi Hasar Vermektedir !!

MAGE : 70Skili Olan Meteor 9K Civari Olup, 60 Skili olan Super Nova 8K Hasar vermektedir !! 72 Skili Olan Staff Hasarlari ise 4-5K Arasidir !

Onceki Dblere benzetmek istemedigimden np yi 25k olarak ayarlamadim, adam kesince 64 National Point gelmektedir !

Fakat istek uzerine 25k veya 50 60 .. (nekadar yapmak isterseniz)

Yapacaginiz islemler Ebenezere giris ----> Soac.ini dosyasini ac ----> Nekadar np gelmesini istiyosan yaz.----->bitti.

Daha once dedigim gibi droplari sifirladim,bug olmasi imkansizdir ..

Umarim begenirsiniz

Database Reset Kodu ; [bilmeyenler icin]

Exec Resat (Butun Semboller ve clan kolluklari guncellenir..)

Buyrun Link

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Cevap: [Okcu-Mage-Warrior PK][! Dragon Sheller !][Kimsede Yok Bizde var!][0Bug]=Farki

Nedemek, Degerli yorumun icin saol :)

Cevap: [Okcu-Mage-Warrior PK][! Dragon Sheller !][Kimsede Yok Bizde var!][0Bug]=Farki

5 kişi indirmiş beni saymayın 3-4 kişiden 0 yorum :D

Arkadaslar begendiyse ne mutlu bana ya :)

Bartu kardeşim güzel düşünmüşsün ama işin kötü yanı warrior rogueye yetişene kadar çoktan yerde aynı zamanda mageyede :) onun içinde birşeyler ayarlaman lazım

Iste dusundumde varriorun atagini 8k yaptim, combosu hem rogue hemde mage staffindan daha seri cunku. yetistigi adama 2 atma gibi bi avantaji var iste.

Link kırık üstad

asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd

Geri
Üst Alt