Olası gelecekteki güncellemeler

Konu Yazar

haktan2ben

login.xydonisempire.com
Kas
159
0
Knight Online World Knight Online Kore versiyonu dayanmaktadır. Süre Knight Online dünya yalnızca genişletmeler olarak bilinen büyük gruplar halinde güncelleştirmeleri gets Korece sürümü sık güncellemeleri alır. Bazı özellikleri farklı veya kaldırıldığını, Ay Savaş harita oylama ve program, karakter silme ve ulus transferi gibi uygulanabilirdi genişletilmesi ve içerik genellikle güncelleştirmeleri bir süre içinde serbest bırakılan toplu oldu.

Aşağıda en son genişleme, Unuttum Frontiers beri Koko için güncelleştirmelerin bir listesi. Bu güncelleştirmeler aday bir sonraki genişleme ile yayımlanan edilmelidir. (Bu Eylül ayında gelebilir veya önceki genişletmeler ve desen aşağıdaki erken 2021 yılına kadar.)

Bu ayrı güncelleştirmeler yanındaki tarihi yandan öğe hakkında öğe vardır önce Koko haberler bölümünde yayınlanmıştır teminat. "Eğer + JPKO" bir öğe yanında görünen bu güncelleme anlamına gelir JPKO da eklendi.

NOT: Bazı bu olmaz mı. İşte çeviri hataları bu anlamını değiştirmek olabilir. Tüm bu bilgiler Kore resmi sitesinden değil, oyun içinden çekildi.

Orjinal Konu
http://kingofknight.com/future.php

Türkçeye Çevrilmiş Halidir

Cevap: Olası gelecekteki güncellemeler

teşekkürler oyun iyice çizgi filme döndü hö

turkce'ye anlamlı cevrilmemiş ama bişeyler anladık gibi guncellenecekmiş kore jp serverları ndan zaten oyle yani

Beyler 1705 Knight OnLine Patch yükledim Patch atlatmıyo Yardımcı oLurmusunuz Msn: alperdede-windowslive

Geri
Üst Alt