- Katılım
- 8 Temmuz 2013
- Mesajlar
- 1,150
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 36
- Yaş
- 29






Merhaba Sevgili Şövalyeler; Eski Knight Online dönemlerimiz sona erdikten sonra bizler kendimizi o günlere ait bildik ve o günleri tekrar yaşayabilmek adına arayışa geçtik ve kendimizi PVP Serverlerda bulduk. Bu arayış yıllardır devam etti biz OLD-KNİGHT ailesi olarak artık sizlerin bu arayışına son verip sizlere ESKİ KNİGHT ONLİNE yıllarınızı yaşatmak için bu projeye imzamızı atıyoruz. Yeni Sunucumuz RONOS sizlere nostaljik bir macera yaşatacak ve anılarınızı canlandıracak. Profesyonal Database editörlerimizce aylardır üzerinde çalıştığımız bu projeyi 25 AĞUSTOS Cuma Günü 21:00'da hayata geçiriyoruz. Bu muhteşem açılışta siz değerleri oyuncularıda aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız.
OFFİCAL: 25 AĞUSTOS CUMA SAAT 21:00'DA







XÖDÜLX




Merhaba; Yeni sunucumuz RONOS ile Database üzerinde çeşitli yenilikler yapıyoruz. Serverimiz ile ilgili ufak bilgi başlıkları aşağıdaki şekildedir. Daha ayrıntılı bilgilere Forum sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Sunucu Özellikleri ve Koruma
1- Serverimiz SSD - HDD Decident FULL DDoss korumalı hostinglerde barınacaktır. Çeşitli saldırı ve kapanma sorunları tamamen engellenmiştir.
2- Anti Hile sistemimiz SOACS yapımcısı ile birlikte serverimize özel geliştirilen (MYKOGameSecurity) koruma sistemidir.
Database Özellikleri
1- Version 1299 - MYKO modunda olacaktır. (Exp,İtem Zor)
2- Level sınırlaması 70'dir. - 1.Etap olarak 65 , 2. Etap olarak 70 level cap olarak ilerleme sağlanacaktır.
3- Master Görevi ilk 1 Hafta süresince kapalı tutulacaktır.
4- High Class item upgrade sınırlaması ilk 2 Hafta süresince +7 olarak kalacaktır.
5- Colony Zone haritasında diğer maplara göre %50 daha fazla Exp ve Drop oranlaması mevcuttur.
6- Clientimiz %100 Orjinal 1299 olup SETUP.exe olarak sorunsuz bi şekilde sizlere sunulacaktır.
7- Databasede Glitch engeli bulunmaktadır.
8- Oyun içi event takvimi ve Colony Zone rank sistemi aktif edilmiştir.
9- Skill ve Stat sıfırlama işlemi tamamen ücretsiz hale getirilmiştir.
10- Beginners Clan - Başlangıç clanı
11- Diğer sunucularda karşılaşılan DUPE - LAG - KOXP gibi sorunların hepsi giderilerek tamamen sorunsuz bir oyun anlayışı kurgulanmıştır.
12- CZ Kill Görevi - Exp Görevleri
13- Clan Devretme sistemi (Daha fazla ayrıntı için lütfen forum sayfamızı ziyaret ediniz.)

1- Bi-Frost
2- Border Defance War
3- Collection Race Event (YENİ)
4- Death Mach
5- Ardream Event
6- Zindan Adası (Yeni)
7- Juraid Mountain (İlerleyen süreçte aktif edilecektir)
8- CSW - Lunar War
9- Online Kal Ödül kazan sistemi
10- Forgetten Temple Event
11- Santa Event
12- GM KİLL Event
13- Noah Wars (Yeni)
14- Dark Land (Daha fazla ayrıntı için lütfen forum sayfamızı ziyaret ediniz.)


Son düzenleme: Salı 01:25
www.OldKnight.Net
Facebook Sayfamız: https://www.facebook.com/OldKnight.Net/
Forum: http://Forum.OldKnight.Net
Ts Adresi: Ts3.OldKnight.Net