[FONT="]
[FONT="]
[/FONT]
Diyalog GmTR ile ve ardından tekrardan banlanısım...
1 - Hızlı Resim
2 - Hızlı Resim
3 - Hızlı Resim
4 - Hızlı Resim
5 - Hızlı Resim
6 - Hızlı Resim
7 - Hızlı Resim
8 - Hızlı Resim
9 - Hızlı Resim
10 - Hızlı Resim
2. charda banlandı anlamadıgım sebeplerden ötürü...
11 - Hızlı Resim
sonra 3. charı actım yani hesap..
Sonra konusmalara devam etti ve bir tehdit. Yeniden banlanmak mı istiyorsun 3 gibi kelimeler. Cidden çok takdir edici çok mükemmel genç arkadaşlarımız oyunda yönetici ...
1 - Hızlı Resim
2 - Hızlı Resim
3 - Hızlı Resim
4 - Hızlı Resim
5 - Hızlı Resim
6 - Hızlı Resim
7 - Hızlı Resim
8 - Hızlı Resim
9 - Hızlı Resim
10 - Hızlı Resim
aradan gecen bir 15 dakika
11 - Hızlı Resim
2.ci açtığım char
13 - Hızlı Resim
3.cü açtığım char
12 - Hızlı Resim
....
Sonra tekrardan giriyorum ve 4. hesap açtım
14 - Hızlı Resim
anladıgım kadarı ile ip ban atıldı.
Şimdi size sormak istiyorum burada olan şey nedir?
Kimin haklı olup olmadığı değil önemli olan...
Bu bana yapılan emek hırsızlığının ve bunları yapanın bir oyun yöneticisi olması...
Bu yöneticilerin sizin tarafınızdan seçilmesi....
Sizin tarafınızdan seçilmesi demek sizin de aynı olduğunu mu gösterir ?
Ben gerçekten şu durumda ne yapabileceğimi şaşırdım gerçekten.
Normal hayatımda yerel bir gazetede muhabir olarak çalışıyorum.
İnanın ilk defa görüyorum böylesini. Bir yönetici çalıştırdığı kişileri böyle yapmasına izin veremez. Loglardan bakarsınız. Sw yi ne kadar kötülemişsem artık. Burada bir parantez açmak isterim. Kim olursa olsun kendi hür ve özgür düşüncelerini istediği zaman istediği yerde ifade edebilir. Lakin burada söz konusu olan benim düşüncelerim değil . Sizin çalıştırdığınız yöneticilerin düşüncesi. Keyfe göre ''ban'' keyfe göre ''ban''...
Diyeceklerim bu kadar .
Ama emin olun burada yazdığım herşeyi bütün forumlarda da aynı şekilde ifade edeceğim kısaca '' kopyala - yapıştır '' herkes bilsin diye.
İyi çalışmalar....
Kendi forumlarında bu yazıları kopyalayıp paylaştıktan 5 dakika sonra bir forum üzerinden ip ban atıldı. Tamamen size kalmış bir durum arkadaşlar böyle serverlarda oyun oynanmaz benim düşüncem. Benden zamanımı çaldılar. Sizlerinde çalınmasın düşüncem budur. İyi ki diyorum herhangi bir ücret ödemede bulunmamışım. Düşünsenize para yatırıyorsunuz ve sonu ‘’ ban ‘’ gerek varmıydı sizce.?
7 - Hızlı Resim
[/FONT]1 - Hızlı Resim
2 - Hızlı Resim
3 - Hızlı Resim
4 - Hızlı Resim
5 - Hızlı Resim
6 - Hızlı Resim
7 - Hızlı Resim
8 - Hızlı Resim
9 - Hızlı Resim
10 - Hızlı Resim
2. charda banlandı anlamadıgım sebeplerden ötürü...
11 - Hızlı Resim
sonra 3. charı actım yani hesap..
Sonra konusmalara devam etti ve bir tehdit. Yeniden banlanmak mı istiyorsun 3 gibi kelimeler. Cidden çok takdir edici çok mükemmel genç arkadaşlarımız oyunda yönetici ...
1 - Hızlı Resim
2 - Hızlı Resim
3 - Hızlı Resim
4 - Hızlı Resim
5 - Hızlı Resim
6 - Hızlı Resim
7 - Hızlı Resim
8 - Hızlı Resim
9 - Hızlı Resim
10 - Hızlı Resim
aradan gecen bir 15 dakika
11 - Hızlı Resim
2.ci açtığım char
13 - Hızlı Resim
3.cü açtığım char
12 - Hızlı Resim
....
Sonra tekrardan giriyorum ve 4. hesap açtım
14 - Hızlı Resim
anladıgım kadarı ile ip ban atıldı.
Şimdi size sormak istiyorum burada olan şey nedir?
Kimin haklı olup olmadığı değil önemli olan...
Bu bana yapılan emek hırsızlığının ve bunları yapanın bir oyun yöneticisi olması...
Bu yöneticilerin sizin tarafınızdan seçilmesi....
Sizin tarafınızdan seçilmesi demek sizin de aynı olduğunu mu gösterir ?
Ben gerçekten şu durumda ne yapabileceğimi şaşırdım gerçekten.
Normal hayatımda yerel bir gazetede muhabir olarak çalışıyorum.
İnanın ilk defa görüyorum böylesini. Bir yönetici çalıştırdığı kişileri böyle yapmasına izin veremez. Loglardan bakarsınız. Sw yi ne kadar kötülemişsem artık. Burada bir parantez açmak isterim. Kim olursa olsun kendi hür ve özgür düşüncelerini istediği zaman istediği yerde ifade edebilir. Lakin burada söz konusu olan benim düşüncelerim değil . Sizin çalıştırdığınız yöneticilerin düşüncesi. Keyfe göre ''ban'' keyfe göre ''ban''...
Diyeceklerim bu kadar .
Ama emin olun burada yazdığım herşeyi bütün forumlarda da aynı şekilde ifade edeceğim kısaca '' kopyala - yapıştır '' herkes bilsin diye.
İyi çalışmalar....
Kendi forumlarında bu yazıları kopyalayıp paylaştıktan 5 dakika sonra bir forum üzerinden ip ban atıldı. Tamamen size kalmış bir durum arkadaşlar böyle serverlarda oyun oynanmaz benim düşüncem. Benden zamanımı çaldılar. Sizlerinde çalınmasın düşüncem budur. İyi ki diyorum herhangi bir ücret ödemede bulunmamışım. Düşünsenize para yatırıyorsunuz ve sonu ‘’ ban ‘’ gerek varmıydı sizce.?
7 - Hızlı Resim
[FONT="]
[/FONT]