OLDSCHOOLKO REZİLLİĞİ!! ( BAN-LAG-İTEM VE KC YARDIMI )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kharonz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Kharonz

By_ukaLa
Haz
14
0
Açıldığı günden beri lag sorunu bitmeyen,
GM ' ye sorulan sorulara ukalaca cevap verilen
61 Level Charım bir anda 1 levele döndü GM ' ye sordum banladı
Orclardan " sen " isimli oyuncuya ve clanına item ve kc yardımı yapıldı. OldMyko dan arkadaşlarım kendileri söylediler bunu yazıları da paylaşıcam biraz sonra.
Bütün hayvanlarda bug var vuramıyorsun 0 ilgi

SAKIN PARANIZI KC YE YATIRIP BU ŞEREFSİZLERE PARA KAZANDIRMAYIN.
BÜTÜN ARKADAŞLARINA BEDAVA KC VE İTEM YARDIMI YAPIYOR SERVER KALABALIK OLDUĞUNDAN AYIRT EDEMİYORSUNUZ.

Öncelikle kardeşim benim OldSchoolko ile hiç alakam yok tamamen bagımsız sekilde yazıyorum

Bütün arkadaşlarına Bedava Kc İtem yardımı yapıyor demişssinde bu seni yada serverdeki userleri ilgilendirmez agır itemmi veriyor ? Hayır senin yazdıgından yola cıkarak sadece kc veriyor kc ile ne alacaksın item alırsın piyasayı canlandırırsın , Sen serverini ac İtem satma Kc satma arkadaşlarına item verme bizde senin serverinde oynayalım

61 Levelden 1 levele düştüysen demekki bir sebebi vardır , Sen agır hakaretler karsısında bulunmussundur banlamıslardır eğer ağır bir sucun olsaydı hdd olarak banlarlardı

Sen kötülemeye calısıyorsunda Reklamın iyisi kötüsü olmaz bunu bilmiş ol kardeşim adamları daha cok yüceltirsin.

BENDE 53 LVLDEN 61 E ATLADIM SERVERDE COGU KISIDE BOLE BUG YAPIP LEVEL ALMIS BEN 20 SAAT PC ACIK BIRAKTIM BELKI 62 ICIN BU EMEK DEGILMI BEN DIYORUM 61 LVL OLDUM ADAM DIYORKI NICK VER DUZELTIYIM SERVERIN YARISIDA 61 OLMUS HEPSINDEN TEK TEK NICKMI ALACAK ŞAKAMISINIZ LA SIZ

Geri
Üst Alt