OldSchoolKo'da Clanımızı Kuruyoruz.Yeni Başlamak İsteyenleri ve Oyundakileri Bekleriz

Konu Yazar

Hkn-SkinwaLkeR

New Member
Şub
11
0
Clan İsmimiz : SteeLwinGs
Clan Başkanı : SkinWaLkeR
Clan Asistanı : eLeuTherioS

Clana Gelmeyi Düşünen Kişinin Başvurusuna Bakıp Seçtiğimiz ve Eklediğimiz Zaman , OldSchoolKo'nun
Clienti İndirmesi Zorunludur.

Clanımıza Alacağımız Kişiler :

*Oynadığımız Server Zor Olması Münasebetiyle , 2 Gün Sonra Bırakıcak Arkadaşlar İstemiyoruz.
* Oynadığı Job'ta En az 4 Yıl Deniyimi Olacak , Başvuru Yaparken Her Job'ta Oynuyorum Demiyecek.

*Akşamları 19:00'dan Sonra Kesin Online Olması Gerekir,Gündüz Olmayabilir.(İşten,Okuldan vs.)
*Olgun,Dürüst,Oyundaki Amacı Zevk ve Kişilikli Kişiler Olunmalıdır.
*Vent Bilmesi Gerekir.

* Karakter ve Rumuzunuzu 1 Sefer Şeçiniz. 2. Defa değiştirme imkanınız olmayacak ve tanınmayacaktır.
*Clan İçerisinde Herhangi Bir Sorun Yaşatmayacak , Küfürlü ve Argolu Kouşmayacak.
*Userler Arasında Yaşanan Herhangi Bir Kavga da Uzatmayıp , Clan Başkanına Bildirilmesi Gerekir.
*Toplu Yapılan İşlerde Başkanın Sözünden Kesinlikle Çıkılmayacak , Her Kafadan Bir Ses Gelmeyecek.

HAFTALIK TOPLANTI VE YOKLAMA YAPILACAK GELMEYEN CLANDAN İHRAÇ EDİLECEKTİR.

CLANA GİREN HERKES ; CLAN BAŞKAN VE YARDIMCILARINININ SÖZÜNÜ KESİN OLARAK DİNLEYECEKTİR.

Clan İçin Başvuracağınız Zaman Yetkili Kişilere Mail Atmanız Gerekir. Eğer Sizleri Clana Uygun Görürsek Biz Sizleri Messenger Adresimize Ekleyip Görüşüyoruz.Başvuru Göndermeden Eklemeyin Kabul Edilmeyecektir.Aşağıda Sizlere Mail Atarken Neleri İstediğimiz Belirteyim.

*Adınız ve Soyadınız (Örn: Polat Gencer)
*Doğum Tarihi (Örn: 01.01.2021)
*Mail Adresiniz (Örn: [email protected])
*Hangi Karakteri Ne Kadar Oynadığınız (Örn: Priest , 4 Yıl)
*Günde Kaç Saat Online Olabildiğiniz (Örn: 15 Saat)
*Neden Bizi Tercih Ettiğiniz

Son düzenleme:
Cevap: OldSchoolKo'da Clanımızı Kuruyoruz.Yeni Başlamak İsteyenleri ve Oyundakileri B

Vayyyyy SteeLwinGs Efsanye clan arkadaslar suanda pwp oynamıyorum oynasaydım % % bu clana gıderdım sizinde gıtmenızı tavsiye ederim :)

Cevap: OldSchoolKo'da Clanımızı Kuruyoruz.Yeni Başlamak İsteyenleri ve Oyundakileri B

Başarılar Diliyorum :)

Geri
Üst Alt