ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma Fix

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevsehir_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

nevsehir_tr

Guest
yaptrlanveri04hjjm1.jpg

..................................................

Cevap: ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma F

Wtf ?

Cevap: ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma F

:D o ip yerını kpat şifreyi kırarlarsa dedicad gider :D

wtf ne demek şimdi ben merak ettm :D

wtf ne demek şimdi ben merak ettm :D

Konuyu açan arkadaş sorunun çözümü fix diye başlık açmış ve sadece bi resim koymuş.. Ben de ingilizce bu ne ** dedim... wtf = Kabaca ne! demek türklerdeki bu ne ** gibi... :p

Konuyu açan arkadaş sorunun çözümü fix diye başlık açmış ve sadece bi resim koymuş.. Ben de ingilizce bu ne ** dedim... wtf = Kabaca ne! demek türklerdeki bu ne ** gibi... :p

Tamam anladım sağol :D

iyide Window server 2003 Böle bi Sorun Yoktuki Ben Hiç Yaşamadım Kendi Makinlarımda Açıkçası

Espension Editionda Bu sorunla karşılaşırsız. Standart editon yap sorun fix

2003te kurulumlara geçmeden Framework 2,0 kurunuz sonra sql enteprise kurunuz ayrıca local windows NT de DBNAME açınız local olarak sql driver çalışsın he birde Compenetlerin hangisini kuruyorsunuz bilmiyorum ama sp2 güncelleme yaptıktan sonra compenetleri kurun gerekli olanları

2003te kurulumlara geçmeden Framework 2,0 kurunuz sonra sql enteprise kurunuz ayrıca local windows NT de DBNAME açınız local olarak sql driver çalışsın he birde Compenetlerin hangisini kuruyorsunuz bilmiyorum ama sp2 güncelleme yaptıktan sonra compenetleri kurun gerekli olanları

Tabi Bunları Yapmak İçin Sistemini Orjinal Yapman Gerekecek Buda Biraz Zahmetli Ama Ebenezerin 4 De Kadar Sayma Problemleri Bunlarla ilgili değil bizimde İşletim Sistemlerimiz windows server 2003 1 kere başıma geldi oda Vürüs Programından Servis Pack İle Alakası Yok Açıkçası ama Bazı Editörleri Framework Olmadan Açmıyor Onun içinde Serveris Pack Lazım

4 e kadar sayma diye bir sorun vardır.

:D o ip yerını kpat şifreyi kırarlarsa dedicad gider :D

:D ip yi neden kapatsın olm k.adı ve şifre bilmedikten sonra ayrıca server açan herkez sunucu ipsini paylaşır :D yoksa playerler nası gircek ule

adam pwp yerine sohbet sitesi açmış baksana :D pw sarmamış galiba..!

Geri
Üst Alt