önemli gir içeri database eror'dan anlayanlar girsin acillllll

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan calaygana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

calaygana

Member
Eki
247
0
Üyelik bilgilerimizle
botetr.com panel adresinden Cpanelimize giriş yapıyoruz.

Burada sitemize ait yönetimleri göre bilirz sol tarafda hostumuzun bilgileri yer almakdadır(mavi blok)
Bu menüden MySQLDatabase e tıklarız sağ orta tarafda

Create Database tıklarız ve database ismi girerik data base oluştururz.

ve database namemiz görüldüğü üzere bote_5729913_forum olarak oluştu

şimdi bir tane ftp programı ile kurulum dosyaları yüklemek için ftp programını açalım ben FilaZilla kullnıyorum ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
resimdeki gibi ftp bilgileirmizi girer ve hızlı bağlana tıkalarız
eğer bi hata oluşimadıyda uzakdaki site bölümünde sitemizin içierğini göre biliriz
burada biz htdocs u açarız çünkü adresde görükecek yer htdocs dur

buraya vbulletin yükleme dosyamızı atarız ücretsiz host kullandığımız için 3 mb geçmeyecek şekilde dosya atarız yani 7 mb lık kurulm doyasını ben 3 kısımda zip leyip atarım zip olmasına dikkat etmeliyiz.
eğer bu size karışık geldiyse dosyaları rardan çıkarın ve htdocs un içine atın bu şekilde biraz uzun sürebilir

ben zipli yaptıgım için buraları yapmam gerekiyor siz tek tek attıysanız burayı es geçin
cpanel.botetr.com dan tekrar giriş yapıyoruz. orada online filemanager tıklarız

ben yükledim zipleri seçiyorum ve sağ üst köşede unzip e tıklarız yükleme bittiyse

siz tek tek attıysanız burayı es geçin
karşımıza çıkan bu kısımda ise yeşil tik işaretine tıklarız

siz tek tek attıysanız burayı es geçin
başarıyla dosyalarımız çıktıysa hiç bi uyarı vermeden dosyaları listeler biz burada mavi okla geri geliriz

dosyalar yüklemesi bittiyse yani%100 olduysa mavi oka tıklarız
htdocs içindeki includes klasörünü
açarız ve ordaki
config.php.new
dosyasını seçip sağ tarfındaki edite tıklarız.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WWW.KO-ALEMİ.COM (Forum Sitem)
Database Eror diyor onu alledene tema kurulu ftpde database kurulcak alledilcek yapana bende 2 gb ram + soacs v31 var vpsyi vericem ama Ko-Alemi.Com forum sitemiz diceksiniz bilen kişiler eklesin lütfen çok acil lazım teşşekürler msn altta ekleyip detaylı sekilde konuşalım

MSN: [email protected]

Geri
Üst Alt