[Öneri]Bi Monsterdan Sınırsız İtem Düşürmek

meteorfal1

Member
Reaction score
7
K_Monster_Item tablosunda Bildiğiniz Gibi 5 Tane war iItem01 sPersent01 gibi Biz Bunu Sınırsız sayıda Yaparsak Ve Hepsine Ayrı Drop %si Verirsek Çoklu Drop Olmazmı Sadece Bir Öneri :D

Cevap: [Öneri]Bi Monsterdan Sınırsız İtem Düşürmek

bencede olmaz ama denemek lasım bende SQL yüklü değiL CDler arkadaşta kaldı :@

coklu drop istiyosan MAKE_ITEM_GROUP tablesini editle 30 ayrı item dusurebilirsin

K_Monster_Item tablosunda Bildiğiniz Gibi 5 Tane war iItem01 sPersent01 gibi Biz Bunu Sınırsız sayıda Yaparsak Ve Hepsine Ayrı Drop %si Verirsek Çoklu Drop Olmazmı Sadece Bir Öneri :D

dogru bu ama su var kutudakı cıkma sayısı 6 bırıne coın yanı para gelıyo 5 tane ıtem yerı kalıyo bunu haletmen lazım ama arkadasımın dedıgı gıbı bır canvardan 30 ıtem dusebılır forumda var

ya tmm 5 kutu war ama biz ihtimali düşürüyoruz ve aynı anda hepsi düşmicek bi drop yüzdesi yaparsak bence olur ben make item groupu bilmediğim için bunu ortaya attım :D

Paylaşım için tesekurler

Ben Bi Tavsiyede Buluniyim Normalde Monster Slotlarının Sadece 3 Tanesinden Devamlı Aynı Drop Çıkar Bazı Yaratıklarda Olan Şeyse Şudur

Mesela Kecoon Warrior = 1. Slot Coins'tir 2.3.4.5 ve 6. Slotlarda +10 Shard Olsun Bunlardan Sadece 2.3 ve 4. Dekiler Devamlı Çıkar Fakat Şöyle Yaparsanız 5 Slotta Dolu Çıkar

Kecoon Warrior örn K_Monster_Item Tablosunda 130 Diyelim Bunları Alın Ve Bir Query Kodu Yapın Query Analyzerdan Birdaha Yapıştırın Ve 2 Tane 130 Drobu Olur Ve Tüm Slotlarda Aynı İtemler Çıkar :)

Saygılarımla :)

Geri
Üst Alt