[Öneri-Düşünce]Usko Moradonla İlgili

goolcu1995

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar;
Biliosunuz ki usko moradonu yaptılar btün bugları hal oldu die biliyorum.Aklıma Bişi Geldi Benim Bildiğim Şuan Uskoda Bile Yok Ama Yapılabilirmi Diğe Merakettim.Konuyta Giriyorum.
1299da Sentiel Patric CantanCugar filen Belirli Yerlerde Hareket ediyorlar biliosunuz.Usko Moradondada Denizin KArşısında Ufak Bir Ada Var Ve Bir İşe Yaramıo Sade Gir Çıkla Gidilio.Bu Kıyıya Yanaşmış Gemilere Hareket Yeteneği Verip O Karşı adaya Gemi İle Gitme Şansı olabilir diğe düşünüyorum.Böylece Orasıda Kullanıma Açılmış olur.
Benden Tavsiye Bu Yapabilirseniz Devrim Olur :Dbıtbıtbıtbıt:sakalli:
Not:Fazla Uçuk Bir Fikir Olduğunu Farkındayım

Cevap: [Öneri-Düşünce]Usko Moradonla İlgili

ne içtin sen ?

yapıcam az sabret çok şey yapıcamda aceleye getirmek istemiyorum aceleye gelmezsede benden önce birisi paylaşıyor ama buglu falan paylaşıyorlar bütün millet onu kullanıyor kıl oluyorum :S

:D:D:D:D Eet Gatede Konulabilir Ben Sağlam uçtum YHa :D

gate biraz zor ama npc çok kolay bisey orayada boss spawn yapariz Hönk

boss land işte al sana xD

işte sen benim en demek istediğimi anladın :D köprü felan yapalım :D
Benim Aklımdaki Şu Oraya boss koyulcak çıktığı zaman binilebilecek yere gemi gelcek sonra adaya gitcek sonra bi sonraki çıktığı zaman tekrar gelcek falan filen :D

Yapılamaz diye bişey yok gemi olayını ama türkiyede yapcak biri yoktur onu :D

hareket eklenirde istediğimiz yöne gitceği ne malum :D

hareket eklenirde istediğimiz yöne gitceği ne malum :D

bak buldum gemiyi npc olarak ekliicez k_npcposada ada ile maradon arasinda gidip gelmesini sağlıgıcaz ama adamlar gemiye nereden binicek onu çözmemiz lazim gemiye bi kapi fln koyucaz xD yada sandal yapalım düz o atlanir üstüne xD

beyler usko maradonu yaptiimiz görürse uskonun admini yani k2network bi 200 patch daha gelir bi anda gecenki gibi xD

Son düzenleme:

arkadaslar nick bolümü düzgüün charachter nicki yazan ve usko 17xx moradon düzgün gorunum pacth paylasabilirmisimiz 2si bi arada olursa süper olurr..

bencede biraz cok uctun biz suan gate ile gitsekte olur xD

arkadaslar nick bolümü düzgüün charachter nicki yazan ve usko 17xx moradon düzgün gorunum pacth paylasabilirmisimiz 2si bi arada olursa süper olurr..

bencede biraz cok uctun biz suan gate ile gitsekte olur xD

katılıorum ayrica benim aklıma daha güzel bisey geldi hani lunar war olduu zaman taşa doru gidioruzda bizi ışınlıor yha savas alanina ayni onu maradona o iskelelere yapicaz oraya adam gittimi ısınlanicak hemide bunu gm koduna baglarsak Hönk %100 usko eventi gibi olur :haha:

bak buldum gemiyi npc olarak ekliicez k_npcposada ada ile maradon arasinda gidip gelmesini sağlıgıcaz ama adamlar gemiye nereden binicek onu çözmemiz lazim gemiye bi kapi fln koyucaz xD yada sandal yapalım düz o atlanir üstüne xD

beyler usko maradonu yaptiimiz görürse uskonun admini yani k2network bi 200 patch daha gelir bi anda gecenki gibi xD

binmek için rampa vardı yanlış hatırlamıosam sade azcık daha uzatmak lazım...
hadi kocucenin server uzmanları yapın şunu :D zaten npc olarak eklşemesek olmaz öyle bi konuşuoz ki sanki biz yapcaz :D

Bence saçma olur gidince ne olucakki kaldıki bunun için uğraşana kadar neler neler yapılabilir.

İlla boss event için gitmek istiyorsanız koskoca maradonu bırakıpta afedersiniz g.t kadar yerdemi yapıcaksınız eventi.Arena üzerine çalışın biraz :)

binmek için rampa vardı yanlış hatırlamıosam sade azcık daha uzatmak lazım...
hadi kocucenin server uzmanları yapın şunu :D zaten npc olarak eklşemesek olmaz öyle bi konuşuoz ki sanki biz yapcaz :D

hayir rampaya gerek yok lunar war girisi gibi yaparsak olur Hönk hatta +openland kodu gibi bisey yapariz ama zor bea xD

+++++++++++++ up up up pls :(:(:( ne olurr

uçmuş bu
asdasda xd dagıldım ha .

O Adaya Giden Bir Npc Koyarız... Eğer Yapılırsa Tıkladığımızda Giderken Gemilerin Gittiği Bir Video Gelir Ekrana :D

O Adaya Giden Bir Npc Koyarız... Eğer Yapılırsa Tıkladığımızda Giderken Gemilerin Gittiği Bir Video Gelir Ekrana :D

aha o olur işte xD

bi korsan filminden 4 sanielik bi kesit koyariz xD yada power up storeyi açtiririz ama kopaneldeki videoya yonelir :D

yapıcam az sabret çok şey yapıcamda aceleye getirmek istemiyorum aceleye gelmezsede benden önce birisi paylaşıyor ama buglu falan paylaşıyorlar bütün millet onu kullanıyor kıl oluyorum :S

Paylaşmayanın emeğini yerler :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt