Orjinal 1310 Usko maradon Tanıtım Vİdeosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MoNaRcH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

MoNaRcH

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
258
0
bannerzo.gif

Usko Maradon>Rebirt System>Krowaz+Bifrost İtemleri>Pathos Glaves>Ronark+Ardream>

Logos Empire World Tanıtım Videosu

YouTube - Logos Empire World Tanıtım ....

Cevap: Orjinal 1310 Usko maradon Tanıtım Vİdeosu

sen bu databasenin orjinal 1310 olduğuna inanıyormusun :)
anca bu işlerden anlamayanlar kanar senin yazdıklarına lütfen başlık ile konu içerisindeki bilgileri aynı yapınız database ******** db üzerine editlenmiştir ve birsürü bugu mevcuttur en basitinden rebirth sistemde büyük buglar vardır yazdıklarımı göz önünde bulundur rebirth sistemi tamamen kontrol et bugları görüceksin cz deki bi kaç ezig monsterdende np gelmektedir...

Layn bu resim benim resimim :D daha bugün yaptım hemen caLınmıs ** :D Oda bi foruma tek payLAstım :D

Yaw Arkadsalar Orjinal 1310 Db diorusnuzda Bildigin 1299 database bu.versionları karıstırmıssınız galiba.:D Eğer 1310 DAtabase Olsaydı Ch genarator SAatli Bf Tam olarak (akumanın Paylastıgı deil) Bunları Yapardınız EGEr DAhada Prof sanız Buglarını giderirdiniz DEdigim Şelerin YAni 1299 editlenmiş Db yi koyarak 1310 demeyin eger Yanlısım VARsa Düzeltin...

sen bu databasenin orjinal 1310 olduğuna inanıyormusun :)
anca bu işlerden anlamayanlar kanar senin yazdıklarına lütfen başlık ile konu içerisindeki bilgileri aynı yapınız database ******** db üzerine editlenmiştir ve birsürü bugu mevcuttur en basitinden rebirth sistemde büyük buglar vardır yazdıklarımı göz önünde bulundur rebirth sistemi tamamen kontrol et bugları görüceksin cz deki bi kaç ezig monsterdende np gelmektedir...

Senin Dedigin le alakası yok 1310 db bu O arkadas Bu dbnin %10unu yapamaz :)

Yaw Arkadsalar Orjinal 1310 Db diorusnuzda Bildigin 1299 database bu.versionları karıstırmıssınız galiba.:D Eğer 1310 DAtabase Olsaydı Ch genarator SAatli Bf Tam olarak (akumanın Paylastıgı deil) Bunları Yapardınız EGEr DAhada Prof sanız Buglarını giderirdiniz DEdigim Şelerin YAni 1299 editlenmiş Db yi koyarak 1310 demeyin eger Yanlısım VARsa Düzeltin...

Bif Zamanlı olup olmadıgını sen ayarlıyorsun arkadasım :)Forumda gordugun Seylerle yorum yapma Juraid montain Zamanlı burda bif degil.

Son düzenleme:

Arkadasım SEN BEnim DEdeğimi ANlamadan LAF SOluyorsun Bide BAq BEn SANa diorumki bu DATabase 1310 VErsion DEİl.!!!!! 1299 EDitlenmiş HAli!. 1310 dATabase Ap ayrı AYrıca Juraid SÜreli Yapmıssın bu yüsünden Bf Yi kapamıssın AMa ORjinal 1310 Olsaydı Bf yi Kapamana Gerek YOktur;)

Geri
Üst Alt