Osmanlı Devleti&KınıghtOnline MUTLAKA OKU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dersimli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dersimli

Member
Mar
52
0
OsmanLı DevLeti & Knight OnLine KarşıLaştırması Şaka Gibi

1299 patchinde usko kuruldu - 1299'da Osmanlı Devleti Kuruldu
1453 patchinde Usko gelişmeye başladı (Fire Drake) - 1453 yılında Osmanlı Devleti yükselme dönemine girdi(İstanbulun Fethi)
1506 patchinde Usko en çok para kazandığı dönemin patchi geldi - Osmanlı en parlak döneminde (Kanuni dönemleri)
1709 patcihnde X-trapın kalkmasıyla Uskonun sonu yaklaşıyor - Osmanlı Karlofça antlaşmasından sonra gerileme döneminde
1920 li patchte Usko tarih olacak - 1920 Osmanlı Devletinin resmi olarak yıkılma tarihidir.

Cevap: Osmanlı Devleti&KınıghtOnline MUTLAKA OKU

ö.değil Herkez okusun herkezde anlasın

Baya Benzerlik var ama ne kadar DOĞRU Yaprak dökümüde kitaba bakılarak cekılıyo ama cok FARKLI :)

Bu kadar saçmalama olamaz. Usko'nun ne kadar para kazandığını nerden biliyorsunuzda yazıyorsunuz. xTrap'ı hah artık geriliyelim 1709 paketi ile hadi xTrap'ı kaldıralım. Ayrıca hangi tarih özürlü yazdıysa bunu Karlofça anlaşması 1709 yılında değil 1699 yılında imzalandı. Ayrıca KnightOnline U.S.A 1098 patchlarında kurulmuştur. (Yanlış hatırlamıyorsam) 1299 'da Empire dönemine geçiş yapmıştır.

Bu kadar saçmalama olamaz. Usko'nun ne kadar para kazandığını nerden biliyorsunuzda yazıyorsunuz. xTrap'ı hah artık geriliyelim 1709 paketi ile hadi xTrap'ı kaldıralım. Ayrıca hangi tarih özürlü yazdıysa bunu Karlofça anlaşması 1709 yılında değil 1699 yılında imzalandı. Ayrıca KnightOnline U.S.A 1098 patchlarında kurulmuştur. (Yanlış hatırlamıyorsam) 1299 'da Empire dönemine geçiş yapmıştır.

Katılıyorum az 1098 oynamadık tahttan falan kalkıyordu hatta 1299 da boyle olmaya basladı SACMALIK..

Siz onu Bunu bırakında beni geçen tinerciler kovaldı duvarda okul numaramı gördüm 1129 az ilerdede adım yazıyordu biliyorum bunların arkasında abd var beni katletmek istiyorlar. :o: hö
senin yazdıgında böyle bişey.

heer şeyin başında misyoner kapitaliz emperyalistler var. 3541 yılında ise istanbul tekrar haçlılara verilecek

kardeş bi git ya :D oturdun bunu mu düşünsüm

Benim Bildiğim 1098 Çakma Çin Yapımı kodur ... usko 1230 1264 gibi başladı bildiğim akdarı ile ...

OsmanLı DevLeti & Knight OnLine KarşıLaştırması Şaka Gibi

1299 patchinde usko kuruldu - 1299'da Osmanlı Devleti Kuruldu
1453 patchinde Usko gelişmeye başladı (Fire Drake) - 1453 yılında Osmanlı Devleti yükselme dönemine girdi(İstanbulun Fethi)
1506 patchinde Usko en çok para kazandığı dönemin patchi geldi - Osmanlı en parlak döneminde (Kanuni dönemleri)
1709 patcihnde X-trapın kalkmasıyla Uskonun sonu yaklaşıyor - Osmanlı Karlofça antlaşmasından sonra gerileme döneminde
1920 li patchte Usko tarih olacak - 1920 Osmanlı Devletinin resmi olarak yıkılma tarihidir.

Gerçekten Çok güzel ve ilginç - | Teşekkürler

1299 ile 1453 benim aklıma geldide böyle bişi olcağı senin gibi yaratıcıların aklına gelmiş :D

Usko 1299 patcihnda baslamadiki 1098 benm hatirladiğim kadariyla az 1098 oynamadik :D potlar arka arkaya basiliordu demekki ozmn taş devriydi insanlar hayvan gibi yiyip içiolardi :D

komik yazılar bölümüne falan konulabilirdi belki :)ama burda olmamış...

Usko Maplerini Kaybetmeye Başlıyacak Dimi (Saçma Konular Bunlar)

Geri
Üst Alt