Oto Patch Hakkında. Acil Yardım...

Konu Yazar

IronGuard

New Member
Eki
20
1
Arkadaşlar Launcherden otomatik patchleri yüklesin istiyorum kopanel yok saldırı fln oluyor diye normal firezilla dan yapmayı denedim ftp hatası veriyor

Benim Kendi Sitemin ftp sine yüklesem patchi ordan otomatik launcherden çektirebilirmiyim. Çözene Serverde gmlik...

Cevap: Oto Patch Hakkında. Acil Yardım...

Herhangi bi FTP Sitesinden Bole birsey Filezilla ile mumkun degil die biliyorum ,
FTP hatasi veriyor diyorsun ,
Login Managerdeki Version.ini yi kontrol et
[DOWNLOAD]
URL=Server IP
PATH=..
Bole olmasi gerekmektedir,
Eger Hala Hata Devam Ederse SS koy

login server deki server.ini yi kontrol et ordaki ip adresine DUC daki aldiğin no-ip.biz yada sabit ip in varsa onu yaz eger yine yapamazsan msn bırak ben sana ayarlarım. Yalnız Ftp sitesinden yapmayı hic denemedim. Ana makineden yapabilirim.

Arkadaşlar Filezilla ile oto patch mümkündür open hatası vermesının sebebi büyük ihtimalle version tablesını editlemedınız veya yanlıs editledınız için (:

buna cevap vermek istiyorm :D
Herhangi bi FTP Sitesinden Bole birsey Filezilla ile mumkun degil die biliyorum ,

filezilladan da ftp serveri kuruyoruz biliyorsun :)

cpanelden anonymous hesap olusturarak anonymous klasörüne (genellikle public_ftp oluyor) dosyalarımızı atıyoruz subdomainle yerini tam olarak belirliyoruz daha sonra inilere fln yazıor başkada bişi yok :)

Geri
Üst Alt