Oto patch yada Anti Cheat yada db den trade yı kaldırmak..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _WurucU_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

_WurucU_

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
2,455
75
arkadaşlar suan bızım en onemlı sorunlarımızdan bırı olan oto patch ıcın actım konuyu bu oto pachtı ıstememın asıl amacı dupe yı kaldırmak bunuda sole yapcaz oto patchten zorunlu bır patch yapcaz bu patchden trade komutunu kalıdracz ama bunun ıcınde oto patch lı bı launcher yapamıoruz ' Atilla5959 ' saolsun bısıler denedı ama oda başaramadı boylece oto patchlı launcherdan umudumuz kesıldı bu sefer antı cheata yoğunlascaz bıze kurabılcek warmı acaba ? yada bunların hıc bırınden anlamıorsanız db den /trade komutnu nasıl kaldırabılırz

( server dedıcatedlı dır we bız bole basıt programlarla kaybettıhımız zmandan werılen paranın kıymetını bılmemıs oluoruz.. lutfen yardım edın.. )

yardım edecek yokmu :S

yardım edcek warmı ?

Son düzenleme:
Cevap: Oto patch yada Anti Cheat yada db den trade yı kaldırmak..

DataBasene Otoban Polisi War Onu Kullansana Olmadı DbLere Oto Banned Sistemi War Onu Kullan (Sistem Banned Bnde Arkadaşlar Soledi Nasil Olcanı Zamanım yoktu

UZak SQL bağlanabilorsan Anti-cheat Derleyebilirm

sanırım atilla uzaktan bir editor ile dedicated a bağlanabiliyormusun demek istedi.yani dedicated ın uzak sql ayarları varmı dmeey getiriyor :D

Db ye Eklenen Bir Prosedür Vardı Onu Bulursan İşine Yarar Trade i Kaldırmaz ama Yapanların Listesini Verir

Db ye Eklenen Bir Prosedür Vardı Onu Bulursan İşine Yarar Trade i Kaldırmaz ama Yapanların Listesini Verir

işte o prosedürü bulabılsem sorun kalmıcak ztn :)

sanırım atilla uzaktan bir editor ile dedicated a bağlanabiliyormusun demek istedi.yani dedicated ın uzak sql ayarları varmı dmeey getiriyor :D

sunucuya gırılıor ama uzal sql calısmıor buarada atılla saolsun bısı ler denedı yaptık ama launcher bıraz dandık dı we oto download yapmıordu ılla altta tbl guncelle deme gerekıordu yoksa guncellemeden de gırıordu antı cheattan tam anlayan bırısı olsa :( we guzel bı skin yapabılcek... ( delphiden )

Son düzenleme:

walla su launcherden pacth çekmeyi bulablirsek süper olacak

walla su launcherden pacth çekmeyi bulablirsek süper olacak

walla dün TUTATİS ( gökhan ) bana bısıler soledı pek anlamadım ama kendısıde denememıs bı yontem bulmus oğrenırsem solerım weya kendısı soler sızde denersınız bıraz uzun cok uzun deıl ama sıkıcı we karısışık :)

Geri
Üst Alt