otobüs durağındaki kız

xxxxmetin

New Member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar,bir kız meselesi var da fikrinizi almalıyım. 20 yaşındayım.
geçen sene her sabah okula giderken otobüs durağında sürekli bakıştığım bir kız vardı.o zamanlar pek ilgilenmemiştim ama sonradan ne büyük bir hata yaptığımın farkına vardım.
geçenlerde kızı tekrar gördüm bir fena oldum.
mahalle büyük ortak arkadaşım da yok malesef artık durakta görme ihtimalim de yok kızı.
ya işte ben bu kızdan gercekten hoslanıyorm.sorum şu bu kıza nasıl ulasabılırım sızın onerılerınız neler ve ulastıktan sonrada ne gibi bir yol izlemeliym bu kızı elde edebılmek ıcın cunku bılıyorm oda bana karsı bos değil..

Cevap: otobüs durağındaki kız

Bundan 2 yıl önce bizim sokak da bir kız vardı, benden hoşlanıyordu ama ben kıza falan bakmıyordum, tavır yapıyordum geçerken eve kaçıyordum.
Şimdi kız başka bir şehirde üniversite okuyor galiba, şimdi bende senin gibi büyük bir hata yaptığımın farkındayım. Artık kız beni takmıyor :D

Kız saat kaç gibi duraga gidiyosa ozamanlar git sende duraga elbet karşılaşıcaksındır ben bunu öneririm :D:D

İlk olarak kızın adını ve soyadını biliyorsan facebook'tan ekle derim.

Sonra gerisi gelir :)

Kız saat kaç gibi duraga gidiyosa ozamanlar git sende duraga elbet karşılaşıcaksındır ben bunu öneririm :D:D

iyi de 1 sene geçti üzerinden geç kalmış olabilir miyim :S

İlk olarak kızın adını ve soyadını biliyorsan facebook'tan ekle derim.

Sonra gerisi gelir :)

onu ben de düşündüm hatta mahalledeki arkadaşların listelerinden aradım kızı ama bulamadım :D, malesef ismini yada soyismini de bilmiyorum

Geri
Üst Alt