S Konu Yazar shoo Banlanmış Kalemi Kırıldı! Şub 41 0 19 Tem 2009 #1 Arkadaslar K2 Network yazısı gelıor enter basıorum donuor we 5 sn sonra oyundan atıor lutfen yardım cı olun
Arkadaslar K2 Network yazısı gelıor enter basıorum donuor we 5 sn sonra oyundan atıor lutfen yardım cı olun
D dance1ever Member Tem 82 0 19 Tem 2009 #2 Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] Herkezde Aynı sorun almış başını gidiyor konuları inceleyin olmassa konu açın Hemen açmayın bunu dene Karde$ http://www.ko-cuce.com/client-yardi...kasiyor-sanal-bellek-dusuk-pc-res-atiyor.html
Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] Herkezde Aynı sorun almış başını gidiyor konuları inceleyin olmassa konu açın Hemen açmayın bunu dene Karde$ http://www.ko-cuce.com/client-yardi...kasiyor-sanal-bellek-dusuk-pc-res-atiyor.html
U ulas20 _1ηту¢σмє_ Haz 59 12 19 Tem 2009 #3 Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] chr ve zones dosyalarını yenilemeyi dene!
kaka44444 Member Mar 110 0 19 Tem 2009 #4 Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] ben de de char ekrana qelıyo entere basıyom oyuna qirerken Kapat Hatası veriyor ... Allocating Terrain yazısı qelıyo loadinq yerinde kapat veriyor Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Tem 2009
Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] ben de de char ekrana qelıyo entere basıyom oyuna qirerken Kapat Hatası veriyor ... Allocating Terrain yazısı qelıyo loadinq yerinde kapat veriyor
B byblanca Sheqil cücük:) Tem 222 1 19 Tem 2009 #5 Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] ben serverlara giremiyorum bütün serverlarda 10060 veriyor nedense
Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] ben serverlara giremiyorum bütün serverlarda 10060 veriyor nedense
U ulas20 _1ηту¢σмє_ Haz 59 12 19 Tem 2009 #6 Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] stellofdragon bi sen konuna bak oraya uploadım senin sorunun çözümü!
Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] stellofdragon bi sen konuna bak oraya uploadım senin sorunun çözümü!
S seyo123 New Member May 3 0 19 Tem 2009 #7 Cevap: Oyuna gıremıyorum yardım edın [ACILLL] sen cok bilion bende yeniledim bi bok olmuo ****