Oyunu açtığımda ya k2 networkte ya da char açamadan ekran kayıp takılıyor. Yardım.

Konu Yazar

lmaginary

Obey Ur AGA
Haz
413
4
benim sorunum bu arkadaşlar. Yardımcı olmanız için konuyu biraz anlatsam daha iyi olur herhalde. bilgisayara format atılmadan önce normal orjinal 1299 clientle oynuyordum hiç bir sorunum yoktu. format atıldı hiimoki client indirdim sonra da hiç bir sorun yoktu bu sefer usko-cz yükleyeyim dedim harpy slotlarına geçemiyordum sadece o slotlar için bowl aynıydı ondan sonra exe kapat hatası almaya başladım girerken o sorunu çözdüm tekrar oynadım biraz ve yine exe kapat hatası almaya devam ettim clienti sildim tekrar kurdum yine aynı sorun biraz oynayıp exe kapat hatası. Sonra earthquake client indirdim kurdum ilk gün oynadım bir sorun yoktu 2. gün tekrar exe kapat hatası. uzun zamandır oynamıyordum ve son olarak orjinal 1299 client kurdum şimdi denedim k2 network yazısı geldiği zaman bilgisayar takıldı res attım bir daha denedim bu sefer humana tıkladığımda chara doğru yönelemeden bilgisayar takıldı. Çözümü bilen arkadaşlar, lütfen yardımcı olun.
Şimdiden ilginiz için teşekkürler; iyi forumlar

hala cevap bekliyorum bilen birisi görürse lütfen yardımcı olsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt