||p3r1s Usko Panel v4 || Full TürkÇe ||

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p3r1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

p3r1s

Private Kurulumcu Cuce
Ocak
467
0
Selamlar...

P3R1S Panel Sizlerle

Beyler Ugraştım Çabaladım Ve Sonunda Usko Panelin Aynısının %100 Türkçesini Buldum Aan Sayfada 3 Serverin warsa Bi pwpde Hangi Serveri Seçersen Onun Clanlarını Gösteriyor Tıklayınca Bilgilerini %100 usko Herkes Bunu Kullanıcak

Oyunu Kasarmı? : Evet Çok Az Olsada Kasar. Ne kadar kasmas desem yalan olur ama kasıo diyecek kadarda bişi yok farkında biLe olmasSınız!

Resime Hiç Gerek Yok Uskonun Paneline Bakın AnlarSınız​

DOWNLOAD

Link : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Yedek Link : Sorunsuz P3R1S Panel indir - Upload.gen.tr
Rar PassaWord: SorarSa : p3r1s hepsi kücük

BİR TEŞEKKÜR VE ++REP HAKKETTİM SANIRIM​
]

Son düzenleme:
Cevap: ||p3r1s Usko Panel v4 || Full TürkÇe ||

ss'ler nerde dostum

resime bakmadan kimse indirmez dostum

Son düzenleme:

SSye Gerek yok demişim orda görmüomusun Usko panele hiç girmedinmi Uskodakinin Aynısı SAyıır

olsun aynısı olması % 45 sen yinede koy ona göre indirelim dostum böle tanıtım olmaz ki yinede sen bilirsin ama yükleyen fazla olmaz böle ss lere bakmadan

indir yada indirme beni dertlemez benı yaptım koydum isteyen yapar ideal ve qüzel bir panel türkçe

1 2 tane resim koysan bari nasıl usko panel gibi demişsin iyi güselde bi yerleri değişikdir bi bakalım

paylaşım için ty tamam usko panel ama ne bilelim sorun var :p

TAMAM ** Durun Koyucam Resim LİNKLER YENİLENDİ BU ARADA :D

ne biçim link yenileme bu 0 byte dosya boyutu. panelin boyutuna bak be
hem açıklama + resim yok ben sanmıyorum sen bu panel üzerinde uğraştığını. ne panel hakkında detay var ne bölümler.

Paylaşım İçin SaoL Ama Resim Koysan Daha GzL oLurdu Çünkü Resim Konuyu renKlendiriyor Ve Daha Dikkat çekici Oluyor..!

arkadaşım uzaktan yakında usko panelle alakası yok + deli gibi kasar bu flood koruması yok belki açık bile vardır alın burda demo
TIKLA
+ bu panel vurucunun =) değiştireceksen bari settinstekileride deiştir tamamen wurucu en salak adam bile anlar yani :)

saçma saçma iş yapıyorsunuz ya adam bi ss veya demo koyar

arkadaşım uzaktan yakında usko panelle alakası yok + deli gibi kasar bu flood koruması yok belki açık bile vardır alın burda demo
TIKLA
+ bu panel vurucunun =) değiştireceksen bari settinstekileride deiştir tamamen wurucu en salak adam bile anlar yani :)

arkadasşımız demoyu vermiş.. Pane alıntı.... Her yerde war bu panel. Sadece kendı ındırıp tekrar uplamış :) konu kilit plss

indiriyom kardeş inş sorunsuzdur tşk

Geri
Üst Alt