J Konu Yazar Justian0 New Member Kalemi Kırıldı! May 33 0 10 Tem 2009 #1 msn: optimus_phire @ vista.aero
A alver104 New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 716 25 10 Tem 2009 #2 Cevap: panel kurdum ama acılmadı yani kuramadım yardım Hata Felan Veriyor mu ? AppSrv Kurduktan Sonra www içine Panel Dosyalarını at ve Settings.php'Den Editle.
Cevap: panel kurdum ama acılmadı yani kuramadım yardım Hata Felan Veriyor mu ? AppSrv Kurduktan Sonra www içine Panel Dosyalarını at ve Settings.php'Den Editle.
J Konu Yazar Justian0 New Member Kalemi Kırıldı! May 33 0 10 Tem 2009 #3 Cevap: panel kurdum ama acılmadı yani kuramadım yardım hepsimi yaptm ama olmadı
L lermis Agresifim Kas 181 1 12 Tem 2009 #4 Cevap: panel kurdum ama acılmadı yani kuramadım yardım ne olmadı hata vermiyor mu. yaptıklarını anlat takıldıgın aşamayı anlat.
Cevap: panel kurdum ama acılmadı yani kuramadım yardım ne olmadı hata vermiyor mu. yaptıklarını anlat takıldıgın aşamayı anlat.
H hasagice New Member Haz 24 0 13 Tem 2009 #5 Cevap: panel kurdum ama acılmadı yani kuramadım yardım Eger hala yapamdıysan ekle destekteam@ko - cuce.com
Cevap: panel kurdum ama acılmadı yani kuramadım yardım Eger hala yapamdıysan ekle destekteam@ko - cuce.com