Konu Yazar HastalaVista ßiLqiLi CuCe =)) Tem 438 0 15 Ağu 2009 #1 BASLIKTAKI GIBI COZENE GM LIK XS ff:
R R@PC1 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ağu 49 0 16 Ağu 2009 #2 Cevap: Panelde kayıt yerı yok .. Servere gırmıyor yardım >> kardeşim oto üyelik yap xS zaten internetteki database lerin %95 i oto üyeliktir.veya panelini değiştir.
Cevap: Panelde kayıt yerı yok .. Servere gırmıyor yardım >> kardeşim oto üyelik yap xS zaten internetteki database lerin %95 i oto üyeliktir.veya panelini değiştir.
trgino www.trgino.com Eyl 350 0 17 Ağu 2009 #3 Cevap: Panelde kayıt yerı yok .. Servere gırmıyor yardım >> panelinde orjinalinde kayıt paneli var ama sen çalıştırmadın mı yada kayıt sayfası mı istiyorsun. doğru dürüst açıklarsan yardımcı olabilirim
Cevap: Panelde kayıt yerı yok .. Servere gırmıyor yardım >> panelinde orjinalinde kayıt paneli var ama sen çalıştırmadın mı yada kayıt sayfası mı istiyorsun. doğru dürüst açıklarsan yardımcı olabilirim
ScαLd Member Eki 435 0 27 Eki 2009 #4 Cevap: Panelde kayıt yerı yok .. Servere gırmıyor yardım >> oto üyelik yaparsan server daha çok ilgi görür millet üyelikle uraşmaz
Cevap: Panelde kayıt yerı yok .. Servere gırmıyor yardım >> oto üyelik yaparsan server daha çok ilgi görür millet üyelikle uraşmaz
ScorpionKLL :D KraL Mısım :D Haz 30 1 28 Eki 2009 #5 Cevap: Panelde kayıt yerı yok .. Servere gırmıyor yardım >> eet Oto uye akar