Konu Yazar
oktaycan10
Chucky Online Useri:P
- Ocak
- 398
- 6
(GÜNCEL(2))[Paylaşım] Invalid Map FilesZones / Dungeon.gtd Hatası [Çözüm]
Evet Arkadaşlar , Krowaz 'lı olan tüm Serverlarsda Oyuna Girdiğinde Bu hatayı Verir . Ve Herkes BUNUN ZONES Dosyasından KaynakLandığını Düşünür ..! Ama Ole DeıL
Bu Datanın İÇindeki Zones.Tbl Dosyasından Kaynaklanır . Bunun Çözümü 30 Kilobaylık bir Dosya İndirerek Çözülmesidir ..
Ben Bu Sorunun İçine Kadar Biliyorum , Bu krowaz 'dan kaynaklanır oyuna qirdiğin an o hata cıkar,
ÇÖZÜM :
Yeni Bir Data Bul Bunun Zonesile alakası yoktur .. Yeni Data Bul onun İçinde Zones .tbl wardır Onu Atacaksın Ha Bulamadıysan ;
TıkLa GÜNCELLENDİ !
NOT : Netload.in'den dosya indirmeyi bilmeyenLer için resim .. :
İndirdiğin Dosyayı 'DATA' Ya Atacan ..
BİR TEŞEKKÜR YETER .. 5 Dk Uğraştım :rock: :-:
:hıh::sakalli:
LİNK :
TıkLa GÜNCELLENDİ !
Netload Serious Filehosting - Netload
Alternatif Link
DOWNLOAD
Arkadaşlar , Eğer linkler bir süre sonra kırıldıysa , [email protected] adlı msn'yi ekleyin ve Link Kırık diye yazınız.. Güncellenecektir..
NOT : Yeni SERİ RAPİDSHARE'yede upload edildi. TIKLA
Evet Arkadaşlar , Krowaz 'lı olan tüm Serverlarsda Oyuna Girdiğinde Bu hatayı Verir . Ve Herkes BUNUN ZONES Dosyasından KaynakLandığını Düşünür ..! Ama Ole DeıL
Ben Bu Sorunun İçine Kadar Biliyorum , Bu krowaz 'dan kaynaklanır oyuna qirdiğin an o hata cıkar,
ÇÖZÜM :
Yeni Bir Data Bul Bunun Zonesile alakası yoktur .. Yeni Data Bul onun İçinde Zones .tbl wardır Onu Atacaksın Ha Bulamadıysan ;
TıkLa GÜNCELLENDİ !
NOT : Netload.in'den dosya indirmeyi bilmeyenLer için resim .. :
İndirdiğin Dosyayı 'DATA' Ya Atacan ..
BİR TEŞEKKÜR YETER .. 5 Dk Uğraştım :rock: :-:
:hıh::sakalli:
LİNK :
TıkLa GÜNCELLENDİ !
Netload Serious Filehosting - Netload
Alternatif Link
DOWNLOAD
Arkadaşlar , Eğer linkler bir süre sonra kırıldıysa , [email protected] adlı msn'yi ekleyin ve Link Kırık diye yazınız.. Güncellenecektir..
NOT : Yeni SERİ RAPİDSHARE'yede upload edildi. TIKLA
Son düzenleme: