[Paylaşım] KopaneLinizde Admin Panelini yada Herhangi Bir Bölümü Şifreleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Timati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Timati

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ocak
1,017
5
Mantığı; Belirlediğiniz İD ve ŞİFRE ile Ve eklediğiniz sayfaya şifreleyebilirsiniz. Zamanında Kendi Serverimde Bunu biraz değiştirip Gmlerin İD ve ŞİFRELERİNE göre gm sayfası yapıp oradan Kimleri banladığı vs. sayfaya ekleme yapmıştım ve bu sayede gm'ler ne yaptıklarını öğreniyordum tabi mecburi idi :) sizde biraz mantık yürüterek bir çok şey yapabilirsiniz. Fikir çok sadece akıl ve mantığınızı biraz çalıştırmanız gerekicek neyse paylaşım'a geçeyim;

İlk olarak şifrelemek istediğiniz PHP dosyasının EN ÜSTÜNE Şu KOD 'u Ekleyiniz:

Kod:
<?php
include ("./[COLOR=blue]adminsifre[COLOR=black].php[/COLOR][/COLOR]");
?>

Daha Sonra Dosyamızı indirelim:

http://rapidshare.com/files/372670370/Ko-cuce.rar.html

Dosyamızı indirdikten sonra içerisindeki Adminsifre.php dosyasını açalım:

Kod:
$kul[0]['username']="[COLOR=red]RoycoLd[/COLOR]"; [COLOR=darkorange]// Admin Adi[/COLOR]
$kul[0]['password']="[COLOR=red]RoycoLd[/COLOR]"; [COLOR=darkorange]// Admin sifresi[/COLOR]

içerisinde Yukarıdaki gibi yer göreceksiniz Kırmızı renk ile belirtiğim yerleri kendinize göre ayarlayınız...

Yukarıda Mavi Renk'de belirtiğim yerin ismini Kendinizin kafanıza göre yapınız. Örneğin: xxadminpass yaptıktan sonra indirdiğiniz dosyanın içerisinde adminsifre.php dosyasını adminsifre yazan kısmını yukarı mavi renk'de yaptığınız yazıyı yapınız. Eğer değiştirip dediklerimi yapmazsanız sayfayı şifreleyemezsiniz... Unutmadan söyleyim İndirdiğiniz dosyayı WWW içerisine direk ana dizin'e atınız...

Rar Şifresi: İndirdiğiniz dosya içerisinde mevcut Okuyunuz...

Not : By_Bts Anlatimiyla Sizler paylaşıyorum Bu konuyu Kendisine Teşekkür Ederiz.

Cevap: [Paylaşım] KopaneLinizde Admin Panelini yada Herhangi Bir Bölümü Şifreleme

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Geri
Üst Alt