[PAYLAŞIM] Otomatik Savaş Başlat-Bitir -Uyarı Gönder - Server Processor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GelGit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

GelGit

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
339
12
Yapmış olduğum v1.0'ın size yetersiz kalacağını düşünerek v1.1'i az önce tamamladım. Çok fazla kod içerdiğinden ve fazla özellikli olduğundan tamamen test etme imkanım olmadı fakat çalışmadı diyen olursa gözünü oyarım :). Gönül isterdi ki daha fazla özellik koyayım ama benim aklıma gelen eksiklikler bunlar olduğu için bu özellikleri ekledim. Önerisi olan varsa önerisini sunsun yapalım.
Fazla uzatmadan programın özelliklerini yazayım.

1. Otomatik savaş açıp kapatabilir. ( Seçeceğiniz bir savaşı günde 3 defa açar 2 saat dolunca otomatik kapatır.)
2. Savaş başlamadan 5 dk önce notice geçer. Yalnız usko gibi ingilizce yaptım :D. 2 dk boyunca 30 saniye aralıklarla notice geçecektir.)
3. Savaş saatlerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. 24:00:00 kullanmayın orda bir eksiklik yapmışım sonradan farkettim. Açıp da tekrar kod yazmak zoruma gittiği için ellemedim :).
4. Sunucu dosyalarınızın yerini belirterek program ile açabilirsiniz ( Program .exe dosyalarını manuel de seçebilirsiniz. Ben çoğunlukta olan dosyaların adlarını yazdım altta manuel seçeneği ile isimleri farklı yazılan server dosyalarınızı da seçebilesiniz diye.)

' Bu kadar özellik yeter sanırım bu da programdan bir görüntü.

Password : ko-cuce@GelGit

Bu da linkimiz :
Kod:
http://rapidshare.com/files/155733062/EASY_GAME_SERVER_v1.1.rar

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM] Otomatik Savaş Başlat-Bitir -Uyarı Gönder - Server Processor

ELine SaqLık GüzeL PayLaşım da v1.0 Da ÇAlıştıramadım Bir Türlü İnş Bu Çalışır

Teşekkürler. Güzel program

Hoş Olmuş Bu Daha İyi Tşkler :)

Teşekkurler güzel olmuş. Ama şu ingilizce sevdanı anlayamadım.

teşekkürler

Teşekkurler güzel olmuş. Ama şu ingilizce sevdanı anlayamadım.

Alışkanlık olmuş. Sadece ko için program yazmıyorum. Yazdığım tüm programlar ingilizce olduğu için geleneği bozmamak maksadıyla böyle yazıyorum. :rock:

İsteyen arkadaşlar bir resource programı ile türkçeye çevirebilir.

Son düzenleme:

Paylaşım İçin Teşekkürler Paylaşım Paylaşımdır ing. Türkçesi Olmaz Yapmak Bile Bi Erdem[Çok mu yıkıcı Oldu ne] hö

Çalışsa güzel olcak olmadı bende

Programın çalışma prensibini bilmeyenler çalıştıramazlar. Visual Basic Sendkeys kullanımı ile oluşturulmuş bir programdır. Yani Server dosyalarınızı açtınız bu programı ayarladınız. Bunun üzerine o bilgisayardan bir de oyuna girerseniz program tabi ki çalışmayacaktır. Şu an itibariyle kendi bilgisayarımda tüm test işlemlerini tamamladım hiç sorun vermiyor. Yavaş bilgisayarlar için delay özelliği eklendi bu programa yani ebenezeri çağırması için 2 sn delay verdim. Programın çalışmaması için bir neden yok. Çok fazla sorun yaşayanlar Ebenezeri üst konuma getirsin ve duyuru yazılan yerde imleç aktif olsun zamanı geldiğinde kod oraya yazılıp gönderilecektir.

allah gelgit birdaha rep verilse veririm valla çok hızlısın tmm savaş işide tmm çok saol

COMDLG32.OCX bunu yuklemiyor tarzında bır hata verıyor. bu dosyanın versionuyla ilgili bir sorun var gibi birseyler diyor. kendi dosyasını paylasırsan sevınırız.

server dosyalarını açma biraz gereksiz değilmi acaba yani otomatik değil zatende gerek yok

teşekkürler.

tesekkurler ise yaradi

birde saat 22:00'ye savas ayarladım
baslangıc saatı 21:55 olarak gorunuyor fakat bitis saatinde 31.12.1899 gibi birsey yazıyor =) bir sorun cıkarmaz sanırım ?

Son düzenleme:

tesekkurler ise yaradi

birde saat 22:00'ye savas ayarladım
baslangıc saatı 21:55 olarak gorunuyor fakat bitis saatinde 31.12.1899 gibi birsey yazıyor =) bir sorun cıkarmaz sanırım ?

Sorun çıkar :D 24:00:00'da bir yanlışlık yapmışım. Konunun başına yazmıştım. 21:59:00 yap savaş saatini
o zaman 23:59:00'da savaşı kapatır.

arkadaşım süpersin saol . (Yanlız Bunu mademki sen yaptın Dilini Türkçe Yapsaydın Be Abi.)
Hiç birşey anlamıyorumm (bir ezik olarak :D)

programı test ettım fakat yazıda gecmıyor savasta acılmıyor.

gameserver'a +open2 gonderıldı dıyor fakat herhangıbır gelısme yok

Geri
Üst Alt