icemextr
Member
Evet Arkadaşlar Başlıktaki Gibi Belirttim . Bazı Pclerde Karakter Data 1-2 Dakikada Dolmaktadır . Bunu Kökünden hallediyoruz şimdi :icon_confused: Ayrıca Yöntem SOACS de Olmaktadır . Kesinlikle bir hile içermez.
Anlatım .
1-) Clientimiz Nerede Yüklü ise Açıyoruz .
2-) Klasörden "Item" Dosyasının Adını "Item1" Olarak Değiştiriyoruz .
3-) Launcheri Açıp Oyuna Giriyoruz .
4-) Select Karakter Kısmında Char Görünmücektir Merak Etmeyin
5-) Oyuna Girdikden Sonra "Item1" Dosyasının Adını "Item" Yapıyoruz. (Charlar Görünmücektir Merak Etmeyin
)
6-) Sonra Town Atıyoruz . (Herkez Görünüyor Ama Kendi Charımızı Göremiyoruz ? Telaşlanmayın
)
7-) Ustumuzdeki Shell . Walkry Gibi Armorları Cıkartıoruz tekrar Takıoruz Tamamdır
NOT = SOACS'de Olmaz iSe Launcheri Açip Login Ekranında Değiştirin "Item" Dosya Adını . Her Girişte Bu İşlemi Uygulamak Zorundasınız !
Anlatım .
1-) Clientimiz Nerede Yüklü ise Açıyoruz .
2-) Klasörden "Item" Dosyasının Adını "Item1" Olarak Değiştiriyoruz .
3-) Launcheri Açıp Oyuna Giriyoruz .
4-) Select Karakter Kısmında Char Görünmücektir Merak Etmeyin
5-) Oyuna Girdikden Sonra "Item1" Dosyasının Adını "Item" Yapıyoruz. (Charlar Görünmücektir Merak Etmeyin
6-) Sonra Town Atıyoruz . (Herkez Görünüyor Ama Kendi Charımızı Göremiyoruz ? Telaşlanmayın
7-) Ustumuzdeki Shell . Walkry Gibi Armorları Cıkartıoruz tekrar Takıoruz Tamamdır
NOT = SOACS'de Olmaz iSe Launcheri Açip Login Ekranında Değiştirin "Item" Dosya Adını . Her Girişte Bu İşlemi Uygulamak Zorundasınız !
Teşekkürü Borç Bilin ...