[Paylaşım] Seven Panel 5.0 - Hem Görsel Hemde İşlevsel Olarak Muhteşem Panel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PrancuLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

PrancuLa

∂єνяιм'¢ι ¢ü¢є √
Emektar
Eyl
850
4
Merhaba arkadaşlar,

Seven panel v5.0 versiyonudur. Görsel ve işlevsel olarak kullanılabilen güzel bir paneldir.

Panel görüntüsü
4j9h8j.jpg

Direk olarak download linki
Buraya Tıkla.

Link en kısa zamanda yenilenecektir.

Son düzenleme:
Cevap: [Paylaşım] Seven Panel 5.0 - Hem Görsel Hemde İşlevsel Olarak Muhteşem Panel

Heygidi eski günler bıraktım koyu yanlız güzel panel olmus bakıyorumda bütün panellere bayagı gelismis ^^ ellerinize sağlık arkadaslar ve birkac kiside banlanmıs dangerfordagger gibi ^^ GÜZEL PAYLAŞIM bu arada ben KurnaZ sorunlarınız olursa arkadaslar seve seve yardımcı olurum özel msj atmanız yeterli olacaktır. Heygidiii ko-cuce 2021 de acıldı forum ^^ hala degismemis ^^ iyiki varsınız kocuce ekibi ;) Akuma ya ve geri kalan bütün yetkili arkadaslara Selam olsun ^^

Cevap: [Paylaşım] Seven Panel 5.0 - Hem Görsel Hemde İşlevsel Olarak Muhteşem Panel

lisanssız kullanım diyor lisans alın falan diyor birde paylaşım yazmış ayıp. indirmeyinde kullanmayında.

şu paneli benim hostumdan vermesen olmaz zaten bende diyorum niye ölü gibi kasıyor

lisanssız kullanım diyor lisans alın falan diyor birde paylaşım yazmış ayıp. indirmeyinde kullanmayında.

Panel lisanssızdır.Ücretli satılan bir panel değildir. Sahibi tarafından piyasaya sunulmuştur. Kullanan kişiler memnun kalmış ve arşivlemişler.

Son düzenleme:

tekrar indirmeye çalış bakalım. ognkrks.com alanadı bana aittir.

link tazelesene.

Link yenile hocamm

Tasarım olarak hoşuma gitti gerçekten. Yapanada paylaşanada eline sağlık. Yalnız linkte sıkıntı var yenilenirse size zahmet.

ömfdsömfsdmfömdsf

Geri
Üst Alt