[Paylaşım] Skill Editor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] Skill Editor

birsey soracagim bu yasinizda bu kadar seyi nerden biliyorsunuz allah askina ? yas 15 yaziyor visual basic de program kodluyor eleman :) hadi bende 15imdeyken hack falan yapardim da hic merak etmemistim visual basic falan :) tabi dogru 1 secim yapmak gerekiyor ya okuyacaksin yada okucaksin :p tskler canim benim daha iyi calismalarin olmasi dilegiyle.

Teşekkürler paylaşım için :) ingilizce bölümü için yardım harici topicler taşınırsa aktarabilirsin :P pro ingilizce :)

birsey soracagim bu yasinizda bu kadar seyi nerden biliyorsunuz allah askina ? yas 15 yaziyor visual basic de program kodluyor eleman :) hadi bende 15imdeyken hack falan yapardim da hic merak etmemistim visual basic falan :) tabi dogru 1 secim yapmak gerekiyor ya okuyacaksin yada okucaksin :p tskler canim benim daha iyi calismalarin olmasi dilegiyle.

Visual basic değil, C#.NET :D

Merakla ilgili bir konu benimle yaşıt olup winzipin ne olduğunu bilmeyenler de var :/

Ayrıca local bağlantı ekleyebilirim bir ara işim yokken...

yaa bu language yok politic fln onlar ne işe yarıo skill bardaki!!

yaa bu language yok politic fln onlar ne işe yarıo skill bardaki!!

Knight'ın ilk zamanlarda mesela Languageye skill point verdiğinde czde karşı ırkı okuıyabiliyordun. Ancak aktif değil artık bunlar ve programda da kapadım o bölümleri çünkü oraya skill girerseniz oyun skillerinizi otomatik olarak sıfırlıyor...

----------------
Dinlediğim Şarkı : Dope - America The Pitiful

Rica Etsem Localhost Bağlantı Ekleyebilirmisin :) Şimdiden Teşekkürler hö

Konu Cücelatorden Taşınmıştır......................

Geri
Üst Alt