[PAYLAŞIM] v1879 0sk1 & XGAMEKO Akintr Server Files & DB & Kaynak Kodları.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xpected
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xpected

Member
Reaction score
0
Merhabalar,
içerikte bulunan dosyalar tarafımca derlenip sorunsuzca çalıştırıldı.

Information %12 hatası giderildi.
Relogda farklı zonede doğma bugu giderildi.
Account login prosüdürü değiştirildi.

letter vb gelen itemleri değiştirmek için create_new_char prosüdürünü inceleyebilirsiniz.

Dosyaların gereksinimi ; SQL 2021
OBDC Ayarlarını unutmayın.(kn_online ekleyin)

dcbsg.jpg

dcbsw.jpg

dcbth.jpg

Server Files & KO.exe & Database & Kaynak kodları :
https://hotfile.com/dl/173500924/6690d41/xpected-osk1-18xx.rar.html
Client :
xGame 1879.rar | Game Front
Rar pass : by-xpected

Dip not : arkadaşlar bu dosyalar ücretsiz olarak paylaşılmıştır sizlere farklı şekillerde kelime oyunlarıyla kandırarak satmaya veya farklı şekillerde sizlere sunmaya kalkanlar olabilir bunlara karşı dikkatli olmanızı isterim.

Cevap: [PAYLAŞIM] v1879 0sk1 & XGAMEKO Akintr Server Files & DB & Kaynak Kodları.

Teşekkürler biraz kurcalayım.

Cevap: [PAYLAŞIM] v1879 0sk1 & XGAMEKO Akintr Server Files & DB & Kaynak Kodları.

​Paylaşım İçin Teşekkürler Kardeşim...

arkadaşım öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben server files leri çalıştırıyorum
oyuna giripte server i seçince
The Server is closed.
hatası alıyorum.
Bunun bir çözümü varmı acaba?

Exeyi degistir ve laucherden girme oyuna

Kardeş Sorun Exe de Degil Sorun Loginserver da nekadar exe degiştirirsen degiştir aynı hatayı almaya devam edersin sen Loginserver i degiştir başka 1886 loginserver kullan sorun ortadan kalkıcaktır buna emin ol.

255 hatası nasıl geçicek

Hatayı Tam Olarak Yazarsan Ve Resimli gösterirsen daha saglıklı yardımcı olabilirim.

Görevler çalışmıyor sanırım.

bunu buldunda neyi arıyorsun :)

denedim olmadı aynı hata bendede verdi dedin gibi yaptım nedense olmadı

18xx serverler için güvenlik sistemi yazan şirketler var mı?

Paylaşımınız için teşekkür ederim :)

eywallah kardeşim.......

Son düzenleme:

yaw ben bunları derleyemedim full hata veriyor hepsi? acaba nasıl derlerim yardımcı olurmusun gardaş?

Merhaba,
Gereksinim olarak SQL 2021 yazmışsınız.Fakat daha önceden SQL 2005 kullanıyordum başka bir oyun için onu kaldırmıştım 1 hafta önce ve bu konuya bakarak SQL 2021 kurmaya çalıştım fakat yok Sizin dediğiniz 2021 r2 ise tamam ama sadece 2021 ise microsoft 2021 r2 ve 2021 sürümlerini yayında bırakmış gibi gözüküyor.Sorunum şu db yi restore ederken %100 de takılı kalıyor.
Hata yada başka birşey vermiyor..
Bilgisayar ağırdır bekle diyen olabilir belki ama değil :)

Windows 7 64 Bit 8 GB 1333 Mhz RAM , i7 2700 K İşlemci , 1 TB Harddisk.

Sorunun çözümünü bilen var ise yazarsa sevinirim yoksa format atıp tekrar deneyeceğim.

İyi forumlar.

Clienti indiremedim yardımcı olur musun?

Client olarak uskonun v1860 veyahutta piyasada mevcut 18xx serverların clientlerini server dosyalarına ait client.exe'leri atmak kaydıyla sorunsuzca kullanabilirsiniz.

ebenezerin resmindeki kutular niye boş ve üstünde yazıylar yok

Geri
Üst Alt