[PAYLAŞIM >> Videolar] ServerLar hakkında Hiçbirşey bilmiyorum Diyenlere

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

asturk

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
278
1
Selamlar arkadaşlar,
Bu işe yeni başlayan arkadaşlar cok zorluk çekiyorlar.. Kiralanan VPS lerin ve en önemlisi verilen maddi ve manevi emeklerin boşa gitmemesi adına bu videoları çekme ihtiyacı duydum..

Peki bunlarda ne var ?
Server kurulumu..Sql..query analyzer vs.vs hakkında hiç bi bilgiye sahip olmayan arkadaşlar için çekildi.. anlatım son derece basit.. Karşıdaki hiç bi bilgiye sahip değilmişçesine detaya inildi. Şimdilik az oldu ama artık istek üzerine sürekli güncelleyeceğim

İsteklerinizi Belirtin bildiğim kadarıyla video ile yardımcı olacağım

Yazım hatalarım için şimdiden özür..

Bu videoların hiç biri alıntı DEĞİLDİR: tamamen kendim tarafında ko-cuce için yapıldı..

Bunları herkes biliyor. Zaten kolay gibi saçma yorumlar yapmayın . Bilmeyenlere çektim zaten.

Alastor .

1.Basit anlamda Query kullanımı = Basit query kullanımı.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

2.Editor nedir? Basitçe kullanımı = Editor kullanımı basitçe.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

3. Dbnizin Backup ını alın. Geri yükleme = backupalma.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

4. Reset ile ilgili = Notice De�i�tir.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

5. Noticeleriniz Değiştirin = Notice Değiştir.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

6. VPS şifre değiştirme = vps şifre deiştirme.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM >> Videolar] ServerLar hakkında Hiçbirşey bilmiyorum Diyenlere

+++++++++++++

guzel olmus harıka paylasım

harıka olmus Resetde cok ayrıntılı acaba baska ıstek ypsak cekermısnz vıdeo ??

olur tabi konu neydı

ya vermeyın kımseye su srver kurma olayını server açan açana sonra emeklerimize yazık oluyor.

Geri
Üst Alt