[PAYLAŞIM] Yeni Login Server !!! (Yüksek Güvenlik + Kolay Kullanım + Yeni Özellikler)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Maxis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Maxis

kinda monster.
Haz
1,294
27
Selamlar Yeniden :)
Size yine yabancı bi forumdan bulduqum (reklam olmaması için link wermiycem) ama türkçeye çeviri ve icon ekleme ve bi iki yerini fixlediğim bi Login Server özelliklerine geçiyim ...

Eklemeniz gereken Prosedürler:

Kod:
CREATE TABLE [dbo].[SERVERS] (
	[id] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL,
	[sName] [varchar] (64) NOT NULL,
	[sHost] [varchar] (64) NOT NULL,
	[players] [int] NOT NULL 
) ON [PRIMARY]

Kod:
	CREATE TABLE [dbo].[IP_BANS](
	[id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
	[date] [datetime] NOT NULL,
	[ip] [varchar](15) NOT NULL
) ON [PRIMARY]

ALTER TABLE [dbo].[IP_BANS] ADD  CONSTRAINT [DF_IP_BANS_date]  DEFAULT (getdate()) FOR [date]

*Log Tutma :)
*Oto Kayıt Açıp/Kapatma
*What 's News Penceresi ve Düzenleyicisi 3 Satır Ekleyebiliyorsunuz !!!
*IP_BAN Atabilme ve bunları loglayabilme !
*Şifreleri MD5 ve SHA1 şeklinde şifreleyebilme =)
*Anti - Flooder vs.. vs..

SS gösteriyim bi / iki ...

adsz2q.jpg

adszyfc.jpg

adsz3r.jpg

http://i0905.hizliresim.com/2021/5/26/3375.jpg

reklam yapmak gibi bi amacım yok alt mesajda biri koymuş bende isteyenler baksın die koydum :)

Down:

http://ul.to/8e1bjv

İçinde tamamen türkçe bi AYAR DOSyası warrr !!!​

Son düzenleme:
Cevap: [payLaşIm] Yeni LoqiN SerVer !!1 (YÜksek GüvenLik + Kolay Kullanım + Yeni Özel

çok teşekkürLer.. ğer haber yeri çaLışıyorsa 10 numara ;)

kardeş bu başlıklar yamuk duruyor :) onu nasıl düzeltiriz.. boşluk felan yaptım olmadı :S

http://i0905.hizliresim.com/2021/5/26/3375.jpg

Son düzenleme:
Cevap: [payLaşIm] Yeni LoqiN SerVer !!1 (YÜksek GüvenLik + Kolay Kullanım + Yeni Özel

ytrytrytrytrytr

Yamuk duruyor derken ne demek istedin :) şu biri ortada biri biraz daha kenarda öyle mi yani? ondan bahsediyosan Alt+255 boşluqunu kullan bide belki işe yarar

hacı süpermiş teşekkürler :) en kısa zamanda deneyeceğim yer imlerine ekledim :)

Güzel paylaşım teşekkürler.:o:

ADAMIN PROGRAMINA NE HAKLA MAXIS YAZIYORSUN SEN BEN ONU ANLAMIYORUM

Bu programın gercek yapımcısı twostars emek calmalara kanmayalım.

:) ne içirdiler sana ? kör müsün orda hala kekers ve twostars yazıyo sadece SS 'de öyle önce bi konuyu anla başlıklara dokunmadım ve alıntı yaptıqımı da yazdımmm !!

Whay Bea Teşekkürler.. :D

hobaaa, mükemmel oldu uskoya yetişicez :)

tşkler....

bide dosya.tc upload etsen (:

Necr0 linkte bi sorun yok hö + şimdi ayrı ayrı yapınca biri ordan indiriyo biri ordan sonra linklerin hepsi uçuuyo sana zahmet 10 sn :) idare et...

ben bunda patch çektirmeyi başaramadım :)

bnm pc uploadettn download yapmıoda o yuzden demıstım neyse (:

pacht cektiremedınmı bak içinde ayar dosyası var onu editle

ayar ı nasıl ayarlıcaz ? .exe halinde deil

ayarlar genelde exe olmas zaten ini olur da ben bunu ditledim neyse ayar ı notpad ile aç düzenlersin türkçe zaten

Çok Güzel Teşekkkürler :D

eline sağlık alıntı olsa bile paylaşmışşsın teşekkürler;)

Geri
Üst Alt