Pc Minor Yaparken Kasıyormu ? // nova atarken ? Oynanmaz Halemi geliyor Topla gel ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 4ki1Lee_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4
Konu Yazar

4ki1Lee_

Guest
Arkadaşlar Dedimi harfi harfine yaparsanız pc kasmaz %50 cunku benım bılgısayarım böle yaptım baslıktakı sorunlar gitti genellikle çevremdeki insanlarda bole yapıyormuş daha yenı farkına vardım :)

Başlayalim

Oyundayken Bilgisayarın kasıyor Diğmi Hiç Sorun değil Bu Çözüm Hiç Aklından Çıkmayacak.

Evt Arkadaşlar Başlıyalım Şimdi Performans Hızlandırmaya

Öncelikle Bilgisayarıma ' sağ tıklayarak - özelliklere giriyoruz-Gelişmiş ayarlarına giriyoruz-Performans ayarlarına giriyoruz-görsel efektler de-En iyi Performans İçin Ayarlaya Tıklıyoruz Ve Bilgisayar Havalara Uçuyor

Cevap: Pc Minor Yaparken Kasıyormu ? // nova atarken ? Oynanmaz Halemi geliyor Topla

pff pff kaç oldu bu? ßu ram e zarar werir daha kötüsü havalandırma iyi deiL ise ram deki entegreler erir we anakartın üzerine yağışır metalik parçalar ßirßirine değeceği için anakart gümm

Cevap: Pc Minor Yaparken Kasıyormu ? // nova atarken ? Oynanmaz Halemi geliyor Topla

şimdi matrax a açıkcası pek katılmıyorum skin deişmekle entegre erime vs.vs. zor

fakat çokta ahım şahiım bi performans artışı olmuyor bu kadar zorlamamak lazım derim bu tür olaylari yok usko launcher bilmemne sonucta senın pc 2.4 celeron sa istedini yap o celerondur kapasitesi o benım gorusum tabi bu herkze saygı duymak lazım...

Ben hep o ayarda kullanırım zaten öle bişi olmaz ram erimesi falan !

KnightOnLine Optiona girin ordaki ayarları düşürün "Low" 'a getirin görüntü kötüleşir ama daha kasmadan oynarsınız

denemeyi düşünüyorum ama korkuyom :S

Aynen denemek gerek ama korkuyoım:D

bunun pc ye bi zararı yok. sadece görünümü düşük seviyeye getirerek kasmayı önlüyor. fakat 1 ghz işlemci, 256 mb ram, 64 mb ekran kartınız yoksa en fazla %2 lik bi değişim olacaktır (:

ßnm yorumum pc 24 saat acık kalıcaksa 1 gün içinde hava akışı kötü ßir kasanız war ise Ram Isına cağı için ( Hemde ßaya Isnacak > Öyle yapanlar ßi ramin tahta olan tarafına ellesin..!)

ßi ßaknbakalm kac Derece hissediceksiniz.. Ram iniz Kingstone falan ise tamma sorun olmaz ama Kötü ßir Marka ise Güvenmeyin!

demekki benim kingston olduundan sorun olmuyomuş xD benimde o ayarlarda genelde ama benim ihtiyacım yok kasma yapmıyor ondan görüntüye ayarlı herşey

ya ne kadar büyütüyorsunuz bu görüntü işini eğer bir ekran kartınız yoksa mecburen onboard olarak kullanıyorsunuzdur. windows xp temasında bir pencere açtığınızda kenarlardaki yuvarlamaları fark etmişsinizdir. bunları göstermek onboard için oldukça zordur. bunun gibi ekran kartı eksikliğinden kaynaklanan yavaşlamalarda bu ayarlar kullanılır. en iyi performans için ayarla seçeneğini seçtiğinizde klasik tema uygulanacaktır ve bu temada herhangi bir yuvarlama olmadığı için dosya ve klasör açma işlemleri hızlanacaktır. bununda ram anakart hard disk yakar gibi saçma sapan şeylere bağlamayın. yüzlerce performans programı kullandım hepsi tıkır tıkır çalışıyor. windows temanızı değiştirdiniz diye parçalarınız yanmaz merak etmeyin. teşekkürler...

1 kere yaptığımız şey rama yük bindirmez grafik iptal olduğu için ram kullanımında faydalı olur bu yöntem son derece güvenli çok olmasada hatrı sayılır bi artış yapıyor bence deneyin:)

Çok fazla bi kasma yoksa elleşmeyın eğer warsada optıonsa gırıp low yapın olmazsa ya pc niz çok kotudur yada virus wardır xD

pff pff kaç oldu bu? ßu ram e zarar werir daha kötüsü havalandırma iyi deiL ise ram deki entegreler erir we anakartın üzerine yağışır metalik parçalar ßirßirine değeceği için anakart gümm

ßnm yorumum pc 24 saat acık kalıcaksa 1 gün içinde hava akışı kötü ßir kasanız war ise Ram Isına cağı için ( Hemde ßaya Isnacak > Öyle yapanlar ßi ramin tahta olan tarafına ellesin..!)

ßi ßaknbakalm kac Derece hissediceksiniz.. Ram iniz Kingstone falan ise tamma sorun olmaz ama Kötü ßir Marka ise Güvenmeyin!

Bunlar ne demektir halen anlamış değilim. 10 yıldan fazla süredir bilgisayar kullanıcısıyım, bir çok garip teori gördüm fakat bu kadarına rastlamak gerçekten çok güç.

Windows 'un görüntü özelliklerini kısarak (mesela 3D 'den 2D ye düşürmek gibi) daha az ram yemesini sağlar ve buda bilgisayarımı ram takviyesi yapmış gibi olur. Bunun etkisi ortalama %20 dir.

Eğer bunu resmi olarak ne işe yaradığını öğrenmek isteyen olursa:

Microsoft adresinden kontrol edebilir.

Şu yukarıda ki 2 mesajı Muhabbet bölümüne topic açsam sanırım kahkaha rekoru kırarım :D

Bunlar ne demektir halen anlamış değilim. 10 yıldan fazla süredir bilgisayar kullanıcısıyım, bir çok garip teori gördüm fakat bu kadarına rastlamak gerçekten çok güç.

Windows 'un görüntü özelliklerini kısarak (mesela 3D 'den 2D ye düşürmek gibi) daha az ram yemesini sağlar ve buda bilgisayarımı ram takviyesi yapmış gibi olur. Bunun etkisi ortalama %20 dir.

Eğer bunu resmi olarak ne işe yaradığını öğrenmek isteyen olursa:

Microsoft adresinden kontrol edebilir.

Şu yukarıda ki 2 mesajı Muhabbet bölümüne topic açsam sanırım kahkaha rekoru kırarım :D

ram in markası nedir söyliyebilirmisn ;) ekran kartındaki yükü ram e yüklüyor ßiraz düşünsen anlarsın..

Ev yanar hacı kapatın pc le ri ::):) ben p4 1.6 256 ram 40 gb hard disk 64mb ekran kartı ile yılllar ca oynadım hep açık şekilde pc tık etmedi :D

ram in markası nedir söyliyebilirmisn ;) ekran kartındaki yükü ram e yüklüyor ßiraz düşünsen anlarsın..

Öyle birşey yok. neyi ram e yüklüyor?

Grafiği kısmak ram e yüklemek değildir nerede öğrendin bunları?
yakınında bir bilgisayarcı varsa git bir sor sana ben resmi microsoft tan açıklama yazdım ona inanmadın birde ağızdan duy.

sen bilgisayar hakkında bişey bilmiyosun demekki adamın dediği ile senin deddikerinin bi alakası yok 2. si CPU u ram i ekran kartını yeteri kadar soğutabiliyosan istediğin kadar performans elde edebilirsin

bisi olmaz ama sen yine fazla ucma

hiç bi şekilde sorun çıkarmaz fakat kasma olayında pek büyük bi fark olmaz...

Öyle birşey yok. neyi ram e yüklüyor?

Grafiği kısmak ram e yüklemek değildir nerede öğrendin bunları?
yakınında bir bilgisayarcı varsa git bir sor sana ben resmi microsoft tan açıklama yazdım ona inanmadın birde ağızdan duy.

Bu arkadaş paylaşımlı donanımlar hakkında bişiy duymuş sanırım zaten bende ilk defa böyle bi saçmalık duyuyorum tema değiştirme ile ram falan yanmaz peformans için ayarlıyosun daha stabil çalışması için burda rami zorlama felan yok yanması için hiçbi sebep yok

Geri
Üst Alt