Pc RESET Sorunu

Konu Yazar

gizemilkcan

ko-dev Yönetici
Tem
1,206
8
Ya arkadaslar pc açıyorum normal açılıo yanlız windows ekranı gelmeye yakın reset atıo öyle başlıya bilgisi olan varsa acill yardım 3 saniyede bir kasıyor çözümünü bilen yazsın arkadaslar bıtbıt

Cevap: Pc RESET Sorunu

Hard Disck Zarar Görmüş KontröL et Eyer PC kasiyor'sa paso

bendede olmuştu Pc'ye 2 tane yumruk atmıştım hard disck Mcx mcx :D

150 ytl gitti :D

Kntrl et derim

gerekenleri D'ye aktar Gerisi Kalsin :)

ve hard Disckide Kntrl etmeni öneniriim kanka :)

yok yaw d yi sildim ham olarak format atmıstım keske yapmasaydım :( araştırıyorum çözümünü inş bulurum.acayipte kasılma sesleri gelio.

bak arka taraftaki power in çalışıyo mu çalışmıyo mu çok ısınma sonucu fanların birisi durduysa yada laptopdaysan masanın üstüne değilde koltuktaysan işin zor;) Power sürekli reset atar

Sorun bence ram den ama bilmıorum akşam akşam :( kasanın arkasından kapattım böyle oldu nerden kapattım ya :(

ya kasanın arkasını neyle kapattın?? nasıl yani ps yandı yada bi şeyler oldu hdd ile ne alakası war resetin senin pc nin power sub u çok ısınınca reset atmıyormu demekki fanı çok pislendi

içi pırıl pırıl ram siz pc açılmaz bu arada :) bilmiorum ama çözmem lazım yaw

o zman Power sub a bakacaksın yani pc nin arka tarafına o ısınana

yaw kanka sabahtan beri diyom hard discki kntrl et diye :D

başıma geldi böyle şey :D

aynen paso reset atıyordu en ufak bir hatada :)

sistemle ilgili bir problemdir muhtemelen formatladığında düzelicektir.Verilerim var diyorsan yapıcak tek birşeyin var oda hdd ni başka bir pc ye ikinci bir hdd olarak takıp yedeklerini o şekilde alıcaksın şimdiden kolay gelsin :)

PC çalışır durumda iken (hdd spin atarken) hard shut down yaparsan hdd içindeki r/w kafaları bir anda plakların üzerine düşer bu durumun bir kaç sonucu olabilir;
a) r/w kafalarının ucundaki iğneler zarar görebilir
b) hdd kafa atmış olabilir. bu durum hiç açıcı değildir saatte 120km ile dönen bir cismin üzerine yaklaşık 3nm(nanometre) den bir kafa düştüğünde o hddye güle güle deme zamanı gelmiştir.

ve aklıma gelmeyen bir sürü sonuç...

Bunların haricinde başka şeyler de olabilir ancak kuvvetli muhtemel nedenin budur...

Geri
Üst Alt