Bununla ne yapabiliriz derseniz. Panelinize ekleyerek Gmail üzerinden kullanıcılarınıza şifremi unuttum hizmeti verebilirsiniz. Yada her hangi bir bilgilendirme servisiniz için kullanabilirsiniz. Örneğin Cash kodu sattınız kodunu mailine gondertebilirsiniz vs..
Öncelikle gereken phpgmailer fonsiyonlarıdır. Fonksiyonları hazır bir sekilde indirmek isterseniz rapidshare.com/files/213606048/phpgmailer.zip buradan indirebilirsiniz.
Mail Gönderme :
Yapılması gerekenler :
Öncelikle verdiğim phpgmailer dosyasını indirip zipten çıkartın ve phpgmailer klasorunu hosunuza yükleyin.
Sonra yukarıda verdiğim kodları sitenizde nereye eklemek istiyorsanız ekleyin.
PhpGmaileri yazan Brent R. Matzelle teşekkür ederim.
Şimdi yatıcam yarın panelleriniz için şifremi unuttum bölümü yapıp eklerim buraya hepinize iyi çalışmalar.
Öncelikle gereken phpgmailer fonsiyonlarıdır. Fonksiyonları hazır bir sekilde indirmek isterseniz rapidshare.com/files/213606048/phpgmailer.zip buradan indirebilirsiniz.
Mail Gönderme :
Kod:
<?
require_once('/phpgmailer/class.phpgmailer.php');
$mail = new PHPGMailer();
$mail->Username = '[email protected]';
$mail->Password = 'sifreniz';
$mail->From = '[email protected]';
$mail->FromName = 'Gonderenin Adı';
$mail->Subject = 'Mesaj Başlığı';
$mail->AddAddress('[email protected]');
$mail->Body = 'Mesajınız, Merhaba arkadaşım bu bir test mailidir.';
$mail->Send();
?>
Yapılması gerekenler :
Öncelikle verdiğim phpgmailer dosyasını indirip zipten çıkartın ve phpgmailer klasorunu hosunuza yükleyin.
Sonra yukarıda verdiğim kodları sitenizde nereye eklemek istiyorsanız ekleyin.
PhpGmaileri yazan Brent R. Matzelle teşekkür ederim.
Şimdi yatıcam yarın panelleriniz için şifremi unuttum bölümü yapıp eklerim buraya hepinize iyi çalışmalar.