Piyasada beleş dağıtılan sözde SOACS v32/v33 hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmanx

Emektar Üye
Emektar
Reaction score
26
Web sitesi
www.nukedx.com
Selam,
Bildiğiniz üzere Piyasadaki sözde antihileler ve SOACS satıcıları hakkında adı altında bir konu açıp bu işi yapanların gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştım.

Ve haliyle şuanki güncel sürümü bu kişilere engel olmak amacıyla değiştirdiğim için ve buna birşey yapamadıkları için sözde v32 exelerini lisanssız adı altında paylaştılar.

Bu paylaşılan exeler v31 clienti olup güncel hile veritabanına sahip değillerdir. Paylaşılan ebenezerin çalışma sebebi v31'den v32'ye geçen bir müşterinin zamanında clientinde oyuncuları version güncellemesine itmesini sağlamak için v32lerin sunucuyla haberleşme mekanizmasında bulunan özel paket şifresinin değişmemesidir. Güncel sürümlerde bu şifre değişmiş olup, Client exeleri KnightOnline.exe olmayan hiç bir v32'ye tamah etmeyiniz.

Eğer size verilen ebenezer mevcut güncel sürüm ise (01/12/2021) ebenezer açıldığında çıkan konsol ekranında lisans sahibi firmanın adının yazıp yazmadığın dikkat ediniz. Eğer bu kişiler size sözde SOACS satıp bunun güncel sürüm olduğunu iddia ediyorlarsa buna dikkat ediniz.
Güncel sürüm clientler Windows7 SP1 desteğine sahip olup, dahili kontroller değiştiği için KOXP ve benzeri tarzı şeyler çalışmamaktadır.

Paylaşılan sözde v32 clientinde bu desteklemeler olmayıp kandırıldığınızın farkına varınız.

Eğer bunu size satan host firması orjinal olduğunu iddia ediyorsa biliniz ki orjinal değildir.

Bu konuyu açma sebebim kişilerin kandırılmamasını sağlamak içindir.

Bana bir kaç müşterim bu dağıtılan exeler için crack veya hile geçiren exe yaymamı önerdi ancak önceki konuda belirttiğim gibi bu işi yapanlar tamamen ihtiyaçları olduğu için bu işe kalkıştıkları her ne kadar etik olmasada bundan bedava kazanç sağlamaya çalıştıkları ve bu kişilerin oyununa gelen masum şahısların mağdur olmaması için böyle bir şerefsizliği asla yapmayacağım.

Daha önce SOACS v7 sürümünde de böyle bir durumla karşılaşmıştık ve yine bir şey yapmamıştım.

Umarım bu konuda diğer konu gibi çarpıtılmaz. Ve yine uyarıyorum bu tarz olaylara maruz kalmamak için uyanık olun, siz nasıl server açıp, sözde database editlemeyi emek sanıp para kazanmayı düşünüyorsanız, SOACS'ın her bir kodunda benim emeğim olduğunu unutmayıp aman SOACS'a bu kadar para mı verilir diye düşünüp böyle yollara girmemenizi hatırlamanızı isterim.

Bugüne kadar bir çok kişiye ücretsiz zaten verdim konuşmasına şekline hareketlerine bakıp veya daha sonraki bir zaman diliminde ödemek karşılığı verdim.

Host sahiplerinede uyarım iki kuruş kazanmak için kendinizi rezil etmeyin yarın bir gün bayilik almaya geldiğinizde böyle bir olaya karıştığınız için bayilik alamayacağınızın veya mevcut bayiliğinizin iptal edilip tüm desteğin kesilebileceğini unutmayınız.

Lütfen emeğe saygı gösterin ve tekrar dediğim gibi uyanık olun.
Saygılar

Son düzenleme:
Cevap: Piyasada beleş dağıtılan sözde SOACS v32/v33 hakkında

Selamlar hayırlı günler iyi çalışmalar...
Bahse konu problem ve konu ile ilgili bir çok duyum almama rağlem ilk kez, Türkiye'de sadece oyun konusunda değil bir çok bilişim ve internet hizmetleri alanında hizmet vermiş olup her alanda kendimizi kanıtlamış bir firmanın sahibi olarak ilk kez bir şahsa bu tür bir tartışma alanında cevap yazma durumunda bırakılmış bulunuyorum....
Merhabalar soacs yapımcısı Can.Bahsettiğin paylaşımlar kullanımlar yahut yapıldığını idda ettiğin bir çok konu sadece kendini temize çıkarmaya çalışmanın ve kendince maduriyetinin insanlara ezildiğini ancak yıkılmadığını göstermeye çalıştığının ve bundan ibret alınması gerektiğini vurgulamana rağmen sadece kendi yapmış olduğun bir çok yanlışı birilerini öne sürerek yahut varsayımlarla çevre dünyana kanıtlamaya çalışmanın ürünleri dir ve karakterinde saplantı olmuş adının geçtiği ürünlerde marka tescil yapılmışçasına hal hareket ve davranışlarda bulunmandan ibarettir....
Birilerini yaş oran yahut yazı şekilleriyle kıyaslaman bile kendi benliğinin içerisinde aslında tüm insanları kücücük gördüğünü göstermekte ve bu tür yazılar ile birilerini ezmeye çalışman ve buna çaba sarfetmen ilginç derecede nitelikler taşımaktadır.Söyleki Biz NeferOyun olarak tüm karakterdeki ve tüm yaştaki her türlü yazıları yazan bir çok insana saygı ve sevgi ile yaklaşmış kendileri ile ticari anlamda değil dostluk ve arkadaşlık bağlamında mülaki olmuş iken sen saygı değer can bey bu şekilde daha da ufaltıcı yahut kendini kücük düşürücü hareketlerle biz NeferOyun LTD. ekibini alt edemez yahut karalayamazsın.
Konunun aslına gelirsek...
Doğrudur...Bahse konu soacs ların Fileslerini düzenledik editledik ve asıl yapımcısı olandan çok çok çok daha iyi bir hale getirdik.Ancak biz yinede ücreti ile almış olduğumuz lisanslarımızı hala cpanel imizden ayarlayarak müşterilerimize sunmaktayız.Doğrudur senin bana yapmış oldugun bir konusma sonrası senin ile ilgili direkt mülakiyi ilelebet kesmiş bulunmaktayım cünkü ben 28 yaşında evli barklı bir kişiyim ve lisanslarını ücretini gerekirse fazlasıyla vererek satın almak için msn ine buyurmuş ancak konuşma tarzın hal hareket ve davranışlarından dolayı bu mülakiyete son vermiştim.Ancak bahse konu lisanslarını zamanında OyunBilişim olarak bilinen firma kapanmadan tamamen satın almış ve suan dahi hala o lisansları kullanıyor bulunmaktayım.ki bunuda gayet iyi biliyorsun...
Şimdi beyfendi .. Bizim yapmış olduğımuz şey sizin beceremeyipte ilgilenmeyipte yapamayıpta YAPMIŞ OLDUĞUMUZ, DÜZELTMİŞ OLDUĞUMUZ , SORUNSUZLAŞTIRMIŞ OLDUĞUMUZ KISACASI BO....NU TEMİZLEMİŞ OLDUĞUMUZ bir hediye vermiş iken bu şekilde bir tepki almak gerçekten ilginçtir...Ayrıca o bir yana ben hala farklı firmalar üzerinden orginal soacs lisanslarımı alıp kullanmaya devam etmekteyim....VE HALA O FİLESLERDE SORUN YAŞAMAKTAYIM....
Simdi Can bey..Arkanızdan binlerce insan küfürler ediyor arkanızdan binlerce laflar dönüyor ancak burda sizi pohpohlayan arkadasların size etmiş oldukları küfürlerin çekilmiş resimlerini dahi yayınlayabilirim.Sizin kurmaya çalıştığınız bu temelsiz velihat yıkılmaya mahkumdur.Biz NeferOyun olarak sevgi saygı ve ilelebet sağlam insanlar sağlam temeller ve tabiri caiz ise DELİKANLI bireylerle bir aile olmaya devam ettikçe sizin gibi sorumsuz ve sadece insanları karalamaya kötülemeye çalısıp bunları sadece birer para getirisi olarak gören şahıslar karşısında adan gibi DELİKANLI gibi durmaya devam edeceğiz....
İlk ve son defa sizi muhattap aldım.Lütfen bahse konu ticaret kazıklarınızı ve dilinizi bizden uzak tutunuz.Eğer bu şekilde devam edilecek olunursa farklı şekillerde muhattaplığımız yol almaya ve yön değiştirmeye başlayacaktır...
Dilediğiniz gibi anlayabilirsiniz sözlerimi. Ayrıca isteğim savaş değil ancak maruz kalırsam başımız gözümüz üzerine. Tek dileğim Knight Online piyasasındaki insanların artık madur olmamaları.Farklı serverlara farklı filesler ile hizmet verilmemesi yapılan bir yeniliğin hemen ticarete dökülmemesi Dileğim SİZ DEĞERLİ İNSANLARIN ARTIK tabiri caiz ise KAZIKLANMAMASI... Siz değerli turk oyuncuları artık çıkar için kullanılmaktan ve yönlendirilmekten kurtulun ki gözünüzü açın bu insanlar sizleri sadece ve sadece ticaret alanı olarak pazar olarak görüyorlar...

Biz Delikanlı insanlarla çalışmaya devam edicez. Yüreğinden kuşkusu olan zaten bizimle muhattap ve mülaki olmaya dahi çalışmasın ....

Saygılarımla
NeferOyun internet ve bilişim hizmetleri
Cem KORAY....

( umarım düşündüğüm tarzda ilginç ve aklınca delikanlıca yazılar yazmazsınız can bey kendinizi daha çok kücültmeyin bize ..k atarak kendi yüreğinize su serpmeye çalışmazsınız umarımki. )

Fatura kesiyor musunuz, devlete vergi ödüyor musunuz, whmcs lisansınızı kontrol etmedim ama lisanslı mı, kullandığınız temalar warez mi yoksa gerçekten satın mı aldınız?

Sizden limited şirketiniz veya firmanızın artık hangisini uygun görüyorsanız fotoğrafını istiyorum.

1gbit bağlantı hızı ile eğlencenin kaliteyle buluştuğu anı yaşıyacaksınız...

Neferoyun Online Oyun Kurulum ve Destek Merkezi - Neden NeferCore?

Bu sayfada yazan bağlantı hızınızı da kanıtlamanızı istiyorum.

2021 yılından bu yana hizmet veren firmamız, temellerini altyapı ve kusursuz destek amacına yönelik oturtmuştur.

Neferoyun Online Oyun Kurulum ve Destek Merkezi - Firmam?z / Hakk?m?zda

neferoyun.com - Created:2021-04-06
nefercore.net - Created:2021-02-13
nervasoft.com - Created:2021-07-28

Bu kısıma da kanıtlarıyla bir açıklık getirmenizi istiyorum.

Ayrıca

Neferoyun Online Oyun Kurulum ve Destek Merkezi - Altyap?

resimler de 2021 çekimi.

Bu adreslerdeki telefon numaralarının, vergi numaralarının, adreslerin, vergi dairelerinin neden farklı olduğunu da kanıtlarıyla birlikte yazmanızı bekliyorum.

Teknolojinin takipçisi dünya standartlarında projelendirilmiş datacenter ile Optimus Dizayn sektörde rekabeti arttırıyor
verilen hizmetlerin kalite çıtasını yükseltiyor.

NeferCore internet ve bilisim hizmetleri - alt-yapi

Optimus Dizayn? demem yeterli sanırım.

Ayrıca yine aynı sayfada yazan, enerji altyapısı, network, firewall gibi şeyleri de kanıtlarınızla bekliyorum.

Madem bu kadar dürüst bir mesaj atmışsınız bana bunları kanıtlamanızı bekliyorum yoksa bu forumda barınamayacaksınız.

Kanıtlarınız varsa eğer, neden bunların sitenizde olmadığını da söylerseniz iyi olur, madem yaşınızı öne sürerek böyle ciddi bir mesaj atmışsınız, işinizin de ciddi olduğunu bilelim.

Selamlar hayırlı günler iyi çalışmalar...
Bahse konu problem ve konu ile ilgili bir çok duyum almama rağlem ilk kez, Türkiye'de sadece oyun konusunda değil bir çok bilişim ve internet hizmetleri alanında hizmet vermiş olup her alanda kendimizi kanıtlamış bir firmanın sahibi olarak ilk kez bir şahsa bu tür bir tartışma alanında cevap yazma durumunda bırakılmış bulunuyorum....
Merhabalar soacs yapımcısı Can.Bahsettiğin paylaşımlar kullanımlar yahut yapıldığını idda ettiğin bir çok konu sadece kendini temize çıkarmaya çalışmanın ve kendince maduriyetinin insanlara ezildiğini ancak yıkılmadığını göstermeye çalıştığının ve bundan ibret alınması gerektiğini vurgulamana rağmen sadece kendi yapmış olduğun bir çok yanlışı birilerini öne sürerek yahut varsayımlarla çevre dünyana kanıtlamaya çalışmanın ürünleri dir ve karakterinde saplantı olmuş adının geçtiği ürünlerde marka tescil yapılmışçasına hal hareket ve davranışlarda bulunmandan ibarettir....
Birilerini yaş oran yahut yazı şekilleriyle kıyaslaman bile kendi benliğinin içerisinde aslında tüm insanları kücücük gördüğünü göstermekte ve bu tür yazılar ile birilerini ezmeye çalışman ve buna çaba sarfetmen ilginç derecede nitelikler taşımaktadır.Söyleki Biz NeferOyun olarak tüm karakterdeki ve tüm yaştaki her türlü yazıları yazan bir çok insana saygı ve sevgi ile yaklaşmış kendileri ile ticari anlamda değil dostluk ve arkadaşlık bağlamında mülaki olmuş iken sen saygı değer can bey bu şekilde daha da ufaltıcı yahut kendini kücük düşürücü hareketlerle biz NeferOyun LTD. ekibini alt edemez yahut karalayamazsın.
Konunun aslına gelirsek...
Doğrudur...Bahse konu soacs ların Fileslerini düzenledik editledik ve asıl yapımcısı olandan çok çok çok daha iyi bir hale getirdik.Ancak biz yinede ücreti ile almış olduğumuz lisanslarımızı hala cpanel imizden ayarlayarak müşterilerimize sunmaktayız.Doğrudur senin bana yapmış oldugun bir konusma sonrası senin ile ilgili direkt mülakiyi ilelebet kesmiş bulunmaktayım cünkü ben 28 yaşında evli barklı bir kişiyim ve lisanslarını ücretini gerekirse fazlasıyla vererek satın almak için msn ine buyurmuş ancak konuşma tarzın hal hareket ve davranışlarından dolayı bu mülakiyete son vermiştim.Ancak bahse konu lisanslarını zamanında OyunBilişim olarak bilinen firma kapanmadan tamamen satın almış ve suan dahi hala o lisansları kullanıyor bulunmaktayım.ki bunuda gayet iyi biliyorsun...
Şimdi beyfendi .. Bizim yapmış olduğımuz şey sizin beceremeyipte ilgilenmeyipte yapamayıpta YAPMIŞ OLDUĞUMUZ, DÜZELTMİŞ OLDUĞUMUZ , SORUNSUZLAŞTIRMIŞ OLDUĞUMUZ KISACASI BO....NU TEMİZLEMİŞ OLDUĞUMUZ bir hediye vermiş iken bu şekilde bir tepki almak gerçekten ilginçtir...Ayrıca o bir yana ben hala farklı firmalar üzerinden orginal soacs lisanslarımı alıp kullanmaya devam etmekteyim....VE HALA O FİLESLERDE SORUN YAŞAMAKTAYIM....
Simdi Can bey..Arkanızdan binlerce insan küfürler ediyor arkanızdan binlerce laflar dönüyor ancak burda sizi pohpohlayan arkadasların size etmiş oldukları küfürlerin çekilmiş resimlerini dahi yayınlayabilirim.Sizin kurmaya çalıştığınız bu temelsiz velihat yıkılmaya mahkumdur.Biz NeferOyun olarak sevgi saygı ve ilelebet sağlam insanlar sağlam temeller ve tabiri caiz ise DELİKANLI bireylerle bir aile olmaya devam ettikçe sizin gibi sorumsuz ve sadece insanları karalamaya kötülemeye çalısıp bunları sadece birer para getirisi olarak gören şahıslar karşısında adan gibi DELİKANLI gibi durmaya devam edeceğiz....
İlk ve son defa sizi muhattap aldım.Lütfen bahse konu ticaret kazıklarınızı ve dilinizi bizden uzak tutunuz.Eğer bu şekilde devam edilecek olunursa farklı şekillerde muhattaplığımız yol almaya ve yön değiştirmeye başlayacaktır...
Dilediğiniz gibi anlayabilirsiniz sözlerimi. Ayrıca isteğim savaş değil ancak maruz kalırsam başımız gözümüz üzerine. Tek dileğim Knight Online piyasasındaki insanların artık madur olmamaları.Farklı serverlara farklı filesler ile hizmet verilmemesi yapılan bir yeniliğin hemen ticarete dökülmemesi Dileğim SİZ DEĞERLİ İNSANLARIN ARTIK tabiri caiz ise KAZIKLANMAMASI... Siz değerli turk oyuncuları artık çıkar için kullanılmaktan ve yönlendirilmekten kurtulun ki gözünüzü açın bu insanlar sizleri sadece ve sadece ticaret alanı olarak pazar olarak görüyorlar...

Biz Delikanlı insanlarla çalışmaya devam edicez. Yüreğinden kuşkusu olan zaten bizimle muhattap ve mülaki olmaya dahi çalışmasın ....

Saygılarımla
NeferOyun internet ve bilişim hizmetleri
Cem KORAY....

( umarım düşündüğüm tarzda ilginç ve aklınca delikanlıca yazılar yazmazsınız can bey kendinizi daha çok kücültmeyin bize ..k atarak kendi yüreğinize su serpmeye çalışmazsınız umarımki. )
1) Oyunbilişim adına lisans alan sen değilsin.
2) SOACS'ın temizlediğini iddia ettiğin sözde sürümüne sözde sizce eklenmiş 1 satır asm veya hook edilmiş kod göster öyle konuş
3) Önceki konuda zaten kendi kendinizi ele verip sadece eski sistemdeki benim tamamen iyi niyetimden packer olarak eski makinelerin kullanması için molebox kullanmamı ve lisans sistemini dahili server.iniden okutmamı istismar ederek kendinizce v31lere lisans yazdınız. DLL dosyasına hiç bir müdahele yapamama sebebinizde onun packerının farklı ve tamamen lisanslı olması olduğunu gayet iyi biliyorsunuz :)
4) Kendi hayal dünyanızda birşeyleri düzelttiğinizi geliştirdiğinizi sanmaya devam edebilirsiniz.
5) Daha dün Turk-PvP adlı kullanıcı hesabınızdan ne halt yediğinizi gayet iyi biliyorsunuz.
6) Ben bu konuyu sen ve senin gibi emek hırsızı kişilere kanan ve bu işleri bilmeyen birşeyleri yapmak içinde ucuza kaçan insanları uyarmak ve korumak amacıyla yazdım.
7) Güncel sürüm soacs şuan hiç bir host firmasında yok ve kullanan tek sunucu TurkKO
8) Bu kadarı sana yeter herhalde unutma ben bu işi para için yapıcak olsam şimdiye kadar başka hiç bir host firması büyüyemezdi, zaten sizin hayal ettiğiniz sistem ve bağlantıları biz SenOyna için 7 senedir kullanıyoruz ayrıntılı bilgiyi Radore Telekomu arayarak öğrenebilirsin. ;)
9) Ha sözde kazıkladığımı veya fazla fiyat biçtiğimi düşünüyorsan benim paylaştığım 1 adet ASM kodunu bile kullanmadan veya benim herhangi bir dosyamı kullanmadan kendi çabanızla soacsın yaptığı işin %25ini yapıcak bir sistem yapın ve bunu satın millete :)

Son düzenleme:

Öncelikle selamlar Sayın Admin....
Farkında iseniz bahse konu forumunuzda barınmıyorum hatta bir konum dahi söz konusu değildir.
ikinci olarak
nefercore lisans.gifneferoyun lisans.gifturknetdc lisans.gif

dilediğiniz WHMCS lisanslarımız...Ki dilersenz bayilerimizin whmcs sınırsız lisanslarını da yollayabiliriz.Biz Yayilerimizin whmcs lerini dahi kendilerine lisanslı olarak sunmaktayız.

Ticari Firma Unvani: CoreDeluxe - NeferCORE internet hizmetleri
Vergi Dairesi: Erciyes V.D Vergi Numarası: 17524752834
Yer Saglayici Belgesi: 2297
Adres : Zafer Mah. Köyüm sokak no:25/4 Yenibosna/İstanbul
Telefon&Fax : 0212 653 59 36 GSM : 0541 694 54 50
MSN : [email protected] E-Posta : [email protected]

Buradada bahse konu firmalarımız ile ilgili bilgilerimize ulaşabilirsiniz.

Domain Name: COREDELUXE.NET
Name Server: C.COREDELUXE.NET
Name Server: D.COREDELUXE.NET
Status: clientTransferProhibited
Updated Date: 08-sep-2021
Creation Date: 01-mar-2021
Expiration Date: 01-mar-2021

buradada bahse konu ko sunucularının faturalarını tahsis ettiğimiz İngiltere tabanlı Türkiye' dede vergi dairesi bulunup vaturası kesilen firma bilgilerimiz.bahse konu 2021 yılı ana firma hizmeti yılı başlangıcıdır.

IMAG0646.jpg

dileğiniz üzere bu firmalarımız adına sizin için çekmiş oldugum ve direk kendi adıma yazdığım resmi fatura örneklerimizden birtanesidir.

sormus olduğunuzsoruların tamamına cvb verebilmişsimdir umarım.
Sayın admin göstermiş olduğunuz ilgi ve alakayı şahsım ve genel itibari ile tebrik ve taktir eder diğer tüm firmalar içinde aynı hassasiyeti göstermenizi temenni ederim.

Dilerseniz benim ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olabilmek için bize ait olan bir forumdaki ( reklam yapmak istemediğim için yazmıyorum ) kendinizi tanıtınız bölümündeki ayrıntılı yazıyı okursanız daha açık bir bilgiye ve bir çok sorunuza daha cvb bulabileceksiniz.

Ancak osmanx ile diğer bir bey arasındaki o ilginç konuşmaları niçin sildiğinize bir anlam getiremedim...ordaki pecmudelik bizlerin şeffaflığını zaten yeterince ortaya koymaktaydı.

Dilerseniz İngiltere - Hollanda - Amerika ve Türkiye location sagladığımız kabinlerimizin görüntü resim ve yazı , belge ve aldığımız faturaların birer resmini tarafınıza iletebilirim.

Şahsım adına tartışmaya değil yaranmaya değil sadece artık hakkımızda yazılan ileri geri yazılara bir son getirilmesi için bahse konu bölümde yazı yazdım.Ben insanlarla direk müdehale yahut arkalarından karalamalar ile bir yerlere gelmeyen bir insanım sadece işimi herkezden daha iyi yapmaya çalışıyor ve çaba sarf ediyorum...

Saygılarımla Hayırlı çalışmalar...

4 minutes dakika sonra eklenen:

1-Parası ile değilmi can bey.Dilediğim yerden alamazmıyım lisansları ?
2-Ben sizin bildiğiniz oyuncuklardan anlamam hayatımda hiç bir zaman farklı hesaplardan farklı dillerden hiç bir yazı yazmadım.
3-Hala kendinizi övüyorsunuz...Tamam siz süpersiniz siz muhteşemsiniz .
4-diğer yazdıklarına verecek cvb ım bile yok gerek yok...

Saygılarımla hayırlı çalışmalar hayırlı aksamlar...

Ekli dosyalar

• nefercore lisans.gif
    nefercore lisans.gif
    17.4 KB · Görüntüleme: 210
  • neferoyun lisans.gif
    neferoyun lisans.gif
    16.6 KB · Görüntüleme: 88
  • turknetdc lisans.gif
    turknetdc lisans.gif
    17.2 KB · Görüntüleme: 78
  • IMAG0646.jpg
    IMAG0646.jpg
    86.2 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:

Konu kilitlendi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt