Proxy Switcher Resimli Anlatım (Yasaklı Sitelere Giriş - EuKo Giriş-Carnacwest Giriş)

Konu Yazar

PaSaKO.BiZ

New Member
Mar
18
0
Proxy Switcher Resimli Anlatım (Yasaklı Sitelere Giriş - EuKo Giriş-Carnacwest Giriş)

Proxy Switcher Full Resimli Anlatım---
Download-İndir
Dosya.tc - ?cretsiz, H?zl? ve Kolay Dosya Payla??m?

Basic Caps:

uA2vd.png

İlk olarak programımızı kurup açıyoruz ilk açılışta sihirbaz çıkar iptal deyin program içinde kullanmayı öğreneceğiz
1qq1.jpg

program açıldığında üstteki okla gösterilen simge sihirbazdır onu çalıştıracağız ilk olarak hemen sağındaki düğme direk tarama için yanındaki ise taramayı durdurma düğmesidir
2ig6.jpg

devam diyoruz
3um0.jpg

ve finish diyoruz alttaki seçenekte seçtiğiniz ülkelerin proxylerini çıkarır program
4qi8.jpg

proxy sitelerini taramaya başladı resimdeki gibi program bazen takılabilir ortadaki ilerleme çubuğu önemli olan alt kısımdaki sitelerin tamamen taranmış olması cancel derseniz kapanır o çubuk

7oo8.jpg

proxy listemiz geldi fakat test etmemiz gerek hangileri çalışıyor hangileri ölü bilmek için ok ile gösterilen yere basıyoruz hemen sağındaki buton ise durdurmak için testi
ve testimiz başladı ölü proxyleri dead klasörüne sağlamları ise working klasörüne taşır bu test ile tabi dead ve özellikle working klasöründe sık olarak test yapmamız gerekir program zaten gerekli yerlere taşıyor proxyleri

9re1.jpg

çalışan proxylerimiz bunlar üstlerine çift tıklayınca bağlanır hemen yeşil renk alır ben taiwandan bağlanmışım mesela önemli bir noktada benim bağlandığım proxyde 1515ms yazıyor o rakam ne kadar az olursa bağlanmak istediğiniz site o kadar çabuk tepki verir bunu unutmayın üstte elektrik fişini andıran simgeler var soldaki bağlan sağdaki ise bağlantıyı kopar demek mirc kullananlar bilir sanırım aynı simge vardı oradada
kendi ip nize dönmek için saatin yanındaki simgesine sağ tıklayın direct connectionu işaretleyin veya üstte belirttiğim tuşu kullanın

Teşekür etmeyi unutmayalım..

Geri
Üst Alt