SelamunAleyküm arkadaşlar
Öncelikle 8 kişilik veya 16 kişilik bir ortam hazırlamaya çalısıyoruz bunun için
bize lazım olan ilk önce çok konuşmayan yaş sınırı yok yeterki adam olsun
sürekli online olabilen çok iyi Priest ve mage oynayabilen şunu söyleyebilirimki
nova atmakla mage oynanmıyor arkadaşlar mageyi gerçekten zekice oynayabilen
ve komutlara adam gibi cıvıtmadan uyacak gerektiginde muhabbet edebilecegimiz
kendi yaşlarımızda arkadaşlar arıyoruz ve cok önemli birşey daha msnmi eklediginizde
team kaç kişi falan filan diye saçma sapan bir soru sormayın her işin başı sabırdır arkadaşlar
sabır ederek güzel bir ortam çıkarıcaz inşallah amacımız boş vakitlerimizi değerlendirmek
küfür yok diye birşey söylemicem sonuçta erkek ortamı yani küfür olur ama
şaka maksadıyla şimdi burda yazdıklarıma uyabilecek arkadaşların msn mi eklemesini
istiyorum . bu arada Komutu ben veririm clanımızda komutu 1 kişi verir başkada kimse
vermez isterse mesleği general olsun genede komuta karıştırmam bunu belirteyim
Msn : [email protected]
Not: arkadaşlar yaş sınırı yok dedik ama heptende 15 16 yaşında iseniz kesinlikle almayız biz herşeyden önce muhabbet edebilecegimiz insan arıyoruz hadi eyvallah .
Öncelikle 8 kişilik veya 16 kişilik bir ortam hazırlamaya çalısıyoruz bunun için
bize lazım olan ilk önce çok konuşmayan yaş sınırı yok yeterki adam olsun
sürekli online olabilen çok iyi Priest ve mage oynayabilen şunu söyleyebilirimki
nova atmakla mage oynanmıyor arkadaşlar mageyi gerçekten zekice oynayabilen
ve komutlara adam gibi cıvıtmadan uyacak gerektiginde muhabbet edebilecegimiz
kendi yaşlarımızda arkadaşlar arıyoruz ve cok önemli birşey daha msnmi eklediginizde
team kaç kişi falan filan diye saçma sapan bir soru sormayın her işin başı sabırdır arkadaşlar
sabır ederek güzel bir ortam çıkarıcaz inşallah amacımız boş vakitlerimizi değerlendirmek
küfür yok diye birşey söylemicem sonuçta erkek ortamı yani küfür olur ama
şaka maksadıyla şimdi burda yazdıklarıma uyabilecek arkadaşların msn mi eklemesini
istiyorum . bu arada Komutu ben veririm clanımızda komutu 1 kişi verir başkada kimse
vermez isterse mesleği general olsun genede komuta karıştırmam bunu belirteyim
Msn : [email protected]
Not: arkadaşlar yaş sınırı yok dedik ama heptende 15 16 yaşında iseniz kesinlikle almayız biz herşeyden önce muhabbet edebilecegimiz insan arıyoruz hadi eyvallah .