Cevap: ### ReaLKinG Clanı Bomba Gibi Geliyor (Alımlar İçceri bak) ###
!Öncelikle Merhaba Arkadaşlar!
Bizi Private Server Ortamı Olsun Usko Ortamı Olsun Tanıyan Bircok Arkadaşımız Mevcuttur.
Bir Cok Serverde ReaLKinG Olarak Cok Zevkli Keyifli Anlar Gecirdik.Bizim İstedigimiz
National Point (NP) Kasmak degil Bizim İstegimiz Clanımız İçinde Kardeşligin
Aile Ortamının Saglanması.ReaLKinG Clanı Bazı Clan İçine Sinen Bizi Cekemeyen
Adilerin Yaptıgı Oyunlarla Bozuldu.Ama Biz Yılmadık Aramızda 4 5 Arkadaş Halen Dim Dik
Ayaktayız Ve Oyunda Tanıştıgımız Halde Real Hayata Buluşmaktayız.Önemli Olan Oyun Degil
Güzel Muhabetler Ve Keyifli Dakkikalar. Clanımız Bozulduktan Sonra Ben (WarnerBros)
Tekrar USKO ya Başlama Kararı Aldım Ve 1 Sene İçinde Full 9 İtemli Charımı Hazırladım (Beramus)
Birazdan pk vidiolarımında Link Koyucam Araştırabılırsınız.FrightFull Ve TutoriaLs Clanının
Userligini Yaptım.Karakterlerimin Adları SweetFace(69) ,SweetMonster(59),JeckUnreasonableMan(HUMAN 59)
Bazı Sorunlardan Dolayı Uskoyu Bırakma Kararı Aldım Ve Karakterimi 1.400 Liraya Sattım.Bundan 3
Sene Önce Oyunda Tanıştıgım Ugurcan Çekic(LaggeR) ile almış oldugumuz Kararlarla ReaLKinG
Clanının Tekrar Toplanmasına Karar Verdik Eski Userlerımize Ulastık Biraz User Kaybından
Dolayı User Alma Gereksinimi Duyduk BİRAZDAN REALKİNG CALNIN PK VIDIOSUNU YAYINLICAM.
Her Clanda Oldugu Gibi Bizim Clanımızında Alım Şartları Var.
* Öncelikle Büyüklere Saygı Kücüklere Sevgi (Şahsen benım yaşım 19 Ugurcan Arkadasımızın 20 ve
Clanımızda 40 50 yaş arası Abilerimiz Olacaktır Saygı Şart Onlarda Bize Sevgilerini Gösterecektir)
* Ventrilo Kullanımı Şart (Hem PK HEMDE Muhabet İçin Kesinlikle Gerekli)
* PK SIRASINDA Komutcuya Karısılmasından Hiç Hoslanmam
BİZİM HEDEFİMİZ PRİVATE SERVERLER ORTAMINDA BİRBİRİNE SIKICA BAGLI BİR CALNI TEKRAR TOPLAMAK REALKİNG
KOTURK SERVERINDE BİR COK YENILIGE VE GÜZEL DAKIKALARA EL ATTIK BUNUDA O SERVERDE OYNIYAN ARKADASLAR BİLİR
CLANIMIZIN PK VİDİOSUNA BU LINK DEN ULASABILIRSINIZ
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
USKO ZAMANIMIN PK VİDİO LİNKLERİ Ben Alpay Şentürk Vidiolar Tamamen Bana Aitir Her Türlü Kişiyle Yüzleşirim
JeckUnresonableMan :JeckUnresonableMan TutoriaLs Pk - YouTube
SweetMonster:SweetMonster Ardream Pk VoL 1 - YouTube
SweetFace:SweetFace Pk VoL 1 (Edit By.aLpay And Mehmet) - YouTube
SweetFace 2:SweetFace PK Trialler - YouTube
SweetFace Pm Eventimiz
: FrightFull (SweetFace) PM Event - YouTube
JeckUnreasonableMan :JeckUnreasonableMan & ISirWolverineI Solo Pk Movie - YouTube
İLETİŞİM İÇİN : [email protected] Adresini eklemeniz yeterli .
Saygılar İnşallah PVP ORTAMINDA YENİ YENİLİKLERE EL ATARIZ HEP BERABER
+++up+u+p+up+u+pu+p+up+u+pup
!Öncelikle Merhaba Arkadaşlar!
Bizi Private Server Ortamı Olsun Usko Ortamı Olsun Tanıyan Bircok Arkadaşımız Mevcuttur.
Bir Cok Serverde ReaLKinG Olarak Cok Zevkli Keyifli Anlar Gecirdik.Bizim İstedigimiz
National Point (NP) Kasmak degil Bizim İstegimiz Clanımız İçinde Kardeşligin
Aile Ortamının Saglanması.ReaLKinG Clanı Bazı Clan İçine Sinen Bizi Cekemeyen
Adilerin Yaptıgı Oyunlarla Bozuldu.Ama Biz Yılmadık Aramızda 4 5 Arkadaş Halen Dim Dik
Ayaktayız Ve Oyunda Tanıştıgımız Halde Real Hayata Buluşmaktayız.Önemli Olan Oyun Degil
Güzel Muhabetler Ve Keyifli Dakkikalar. Clanımız Bozulduktan Sonra Ben (WarnerBros)
Tekrar USKO ya Başlama Kararı Aldım Ve 1 Sene İçinde Full 9 İtemli Charımı Hazırladım (Beramus)
Birazdan pk vidiolarımında Link Koyucam Araştırabılırsınız.FrightFull Ve TutoriaLs Clanının
Userligini Yaptım.Karakterlerimin Adları SweetFace(69) ,SweetMonster(59),JeckUnreasonableMan(HUMAN 59)
Bazı Sorunlardan Dolayı Uskoyu Bırakma Kararı Aldım Ve Karakterimi 1.400 Liraya Sattım.Bundan 3
Sene Önce Oyunda Tanıştıgım Ugurcan Çekic(LaggeR) ile almış oldugumuz Kararlarla ReaLKinG
Clanının Tekrar Toplanmasına Karar Verdik Eski Userlerımize Ulastık Biraz User Kaybından
Dolayı User Alma Gereksinimi Duyduk BİRAZDAN REALKİNG CALNIN PK VIDIOSUNU YAYINLICAM.
Her Clanda Oldugu Gibi Bizim Clanımızında Alım Şartları Var.
* Öncelikle Büyüklere Saygı Kücüklere Sevgi (Şahsen benım yaşım 19 Ugurcan Arkadasımızın 20 ve
Clanımızda 40 50 yaş arası Abilerimiz Olacaktır Saygı Şart Onlarda Bize Sevgilerini Gösterecektir)
* Ventrilo Kullanımı Şart (Hem PK HEMDE Muhabet İçin Kesinlikle Gerekli)
* PK SIRASINDA Komutcuya Karısılmasından Hiç Hoslanmam
BİZİM HEDEFİMİZ PRİVATE SERVERLER ORTAMINDA BİRBİRİNE SIKICA BAGLI BİR CALNI TEKRAR TOPLAMAK REALKİNG
KOTURK SERVERINDE BİR COK YENILIGE VE GÜZEL DAKIKALARA EL ATTIK BUNUDA O SERVERDE OYNIYAN ARKADASLAR BİLİR
CLANIMIZIN PK VİDİOSUNA BU LINK DEN ULASABILIRSINIZ
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
USKO ZAMANIMIN PK VİDİO LİNKLERİ Ben Alpay Şentürk Vidiolar Tamamen Bana Aitir Her Türlü Kişiyle Yüzleşirim
JeckUnresonableMan :JeckUnresonableMan TutoriaLs Pk - YouTube
SweetMonster:SweetMonster Ardream Pk VoL 1 - YouTube
SweetFace:SweetFace Pk VoL 1 (Edit By.aLpay And Mehmet) - YouTube
SweetFace 2:SweetFace PK Trialler - YouTube
SweetFace Pm Eventimiz
JeckUnreasonableMan :JeckUnreasonableMan & ISirWolverineI Solo Pk Movie - YouTube
İLETİŞİM İÇİN : [email protected] Adresini eklemeniz yeterli .
Saygılar İnşallah PVP ORTAMINDA YENİ YENİLİKLERE EL ATARIZ HEP BERABER
+++up+u+p+up+u+pu+p+up+u+pup