Reallizt..

Reallizt

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
13
2005 dan ihtibaren USKOdaki charlarimdan kalan SSlerimi paylasmak istedim :)

2004 Nisaninda myko Xydonisteyiz ve USKO beramus açiliyor. Ilk level 60 olup ilk Shell giyen oyuncu P0rN idim Knight Empire geldi dupeye devam ettik :) Ke de ilk + li uniquelari kullandik. Bowlda görene town attirdik ilk combo yapanlardan olduk.. ee sans bizede güler ya :) Hacklendik. Herneyse Chypera geçtik koxp akar dedik dupemizi yaptik. Bi konuma geldik :)

2iiihqe.png

Burdaki MD nin birtanesi +9 idi GM shayne sagolsun :)
2ajxs79.jpg

Bu resimde pes etmisim :D 2 DD li priest haha
34q9w92.jpg

Bir süre Chyperda takildik öylecikle yine hacklendik i$te herneyse Dolandik gezindik Beramusa geri dönelim dedik. Patch 1453 çikti Ardream merak ettim bi char kasalim dedik yanliz ben KO oynarsam öylesine oynamam :P farkim olacak illaha
Eskilerden kalan itemler vardi dupe olmayip saglam olan +9 Mirage dagger CS +0 Roller vs vs Iyi bakalim
2vud8g2.jpg

Ardreamda Koxp yapmak sarmadigindan dolayi akalim dedik :D

Cevap: Reallizt..

hö ?
34xrl2h.jpg

ban yedigim gün :D:D:D
258azw4.jpg

Dupe akar +18 Shard +3 Roflar Csler herneysee

Geçtik olympiaya Izmirde cafeci ark ile ortak olduk :)

Olympiayadada akmaya basladik :)
33ky7ag.jpg

25i9a0z.jpg

Akarmusun GO level 80 :)
t8nokw.jpg

zur394.jpg

Critical olmazsa olmaz :)
241j85v.jpg

level 80 mage e yaptigim bir dmg maximum yaptigim dmg 6.3 K idi level 80 olarak.

Vs yapmazsak olmaz tabi :)
wb3rlv.jpg

20qdqc9.jpg

wrfecl.jpg

Serverin ilk level 80ine bi ben çarptim bide yer çarpti
mwpq4m.jpg

e7xe1f.jpg

20i85u0.jpg

kaçak yolcu
2vxn8n4.jpg

Buralari yikiliyor benden yikiliyor
2iucmjs.jpg

s1uddf.jpg

66i25w.jpg

ou9s2g.jpg

2 satir satirla yaptiklarima bakin :D

Deadlyfear in sonu
2qmzreu.jpg
:)
Deadlyfear son hali
61wz85g.jpg

4y9uo1z.jpg

4zabqtz.jpg

61ks2sh.jpg

NCs basalim dedik G0DL1KE olduk Chari satmaya karar verdik itemlerinin çogunu sattik ama son kalanlarlaki hali.
2vjzry8.jpg

1zwoqdu.jpg

Assasdan sonra warrior oynamak istedim ve sonuç :D
7x0kt9d.jpg

HOWLINGTOWN time
6pgpdw6.jpg

80yy3k6.jpg

8dx8cj4.jpg

6lo96vt.jpg

815mg4k.jpg

8bypfo3.jpg

Olympia bitti Akara açildi ve akara geçtik, Saphyra olarak yeni bir baslangiç yaptik derken bana zaten gicik olan gm Sap gelip birde banladi..

2py59nn.jpg

Ban açilmicak diyorlardi o nedenle bende olympiaya geri döndüm ama normale benzemiyen bir $ekilde :D
nehwmd.jpg

Itemler
Dual Rol +3
Dual sse +3
In +1
IB +2
CS +5
Sh / Lyc hammer +7
HellBreaker +8
Scorpion Shield +5
FP set +8. Öylesine kasmalik. Level 72 de BP yapip Fp set +9 Yapicaktim

Hayatimdaki en berbat günlerden biri,, Gün herzamankigibi Kasmakla baslamisti.. Güzel gidiyordu
2yns86e.jpg

Aksam oldu açgözlük basladi. Ilkdefa kendime bir tokat attim hayatimda oda böyle bir salaklik içindi :D Gerisini kendiniz Doldurun artik
vr6l8k.jpg

Cs yandi hadi moral 0. Yinede ertesi gün 72 olucam umudu var PK yapicam ama Sh ve CS li pk yapamicam üzüntüsü var derken. Sabah erken kalktim kasip pk yapayim diye ve o güzel an. INVALID PASS :D
charin eski sahiplerinden biri geri çalmis öhö,, Giden geri gelmez ne yapalim;( Bu resime baktikça içim gidiyor bunlari yazarken bile gözlerim doldu :D

Ayni zamanda Akaradaki charin bani açildi ve ncs basildi nicki Deadlyreturn yapildi. Ölümcüldönüs yani. Level 70 oldu hadi daggeri aldik Bende cs yi yakmisim zaten bari bunuda yakayim dedim. de ..
dcy07q.jpg

zy6nbd.jpg

Upg akar dedim ayni sirada beramusta yaptigim chardada akayim dedim :D
20znpxl.jpg

gaz olarak algilayip upg yapayim demeyin yaniyor :D dersimi aldim ben $ahsen

ee Akma zamani geldi galiba ? :)
The return of Deadlyfear !
2jagb50.jpg

jfjgid.jpg

4tu1ja.jpg

tabi bizde ölümle göz göze geldik
zvar0o.jpg

Son düzenleme:

ee bir oyuncu bo$una efsane olmuyor :)

2vdjuch.jpg

15p08at.jpg

2qa3ja9.jpg

our61e.jpg

2wn49k4.jpg

5z3xa0.jpg

34fxtn4.jpg

erwria.jpg

2rmtudy.jpg

20kxkb8.jpg

Item degil. Hile degil pedal degil bunlarin hepsi sadece oyunculuk...

Chari human yaptik ve ncs basip nickim olan Reallizt yaptim. Reallizt nicki ise seneler önce 1.2 oynarken Reallizt Killah olan nickimin Reallizt kisimi idir..

Buda her assasa her oyuncuya nasip olmucak birsey. ve hak edip geldigim konum..
2mmvac9.jpg

Bunlarin hepsinin sonu ise.. Ali Cenk Ertug isimli 33 yasinda 1 kizi olan. 12 yasindan beri kel olan cafe sahibi ortagim tarafindan dolandirilmam.. 3 Sene beraber oynadik. Benim oyunda kasmak için fazla zamanim olmadigindan dolayi Chari az çok o kasiyordu Pre sini o ödüyordu. Bu nedenle Benim yaptigim itemleri kastigim levelide Npyide ona verdim. Abi yerine koyduk Insan yerine koyduk ve IP patchi çikmasindan ihtibaren. Msne girmeyip chari geri aldigimda ise. Bana öncelikle duygu sömürüsü yapan passi benden saklayan ve chari sonrasinda geri alan serefsiz. Sonralarinda Bana benim charimla hava atan. Laf edince Msnden engelliyen serefsiz.. Telefonlarima çikmayip benden kurtuldugunu sanan serefsiz ise Chari satmis parasini yiyordur.. Haram olsun ama Izmire ilk geldigim gün o kel kafana ismimi kazicagimi bil :)
Herneysee böylece bir kisi daha KO birakmis oldu. Nerdeyse 1 sene olmustur KO oynamamam ve fazla bir beklentimde yok..

Bundan sonra bizde böyle Private serverlarla ugrasiriz artik.. Hayirlisi artik..

Son düzenleme:

Sen Hayatımda Tanıdığın En iyi İnsanlardasın vaLLa Samimiyetimle Söylüyorum...

MiracLe Forever :) Her Ne Kadar Yabancı Olsalarda

PriestTheSwL :)

Daha Sonra Hacked + NCS Atıldı LadyOfAkara Oldu :)

Güzel ss ler.. Usko insanı bitirir ama

Geri
Üst Alt