Rebirth Chitin's Fixed !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ce.Ryu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Ce.Ryu

SQL 4EVER
Kas
623
7
Merhaba Arkadaşlar

Yeni eklediğim Rebirth Chitinlerin Görüntülerini Sizlerle Paylaşmak İstedim.

Her Job İçin Rebirth Chitin Patch Yapılmıştır.PAtch Diyince Aklınıza Hemen rebirth Patch gibi Saçma Konular gelmesin.

Sıfırdan Rebirth İtemler Eklendi,Fakat Upgrade Yazılmamıştır En Kısa zamanda Onuda geliştireceğiz.

tabi Yanıp Sönme Yok

İlk SS Rebirth İtem Query Analyzer Kodlarından Görüntü[Patch Diye Düşünen Arkadaşlar İçin SS]

rekobi6.png

Oyun İçi Görüntüler

3asasen0.jpg

mage3gj6.jpg

4priqw0.jpg

warrior4pc4.jpg

İyi Günler

Son düzenleme:
Cevap: Rebirth Chitin's Fixed !!

Biraz Uğraştık Ama 2 Günde Başardık. Sırada Upgradesi Var.
Upgrade Bittikten Sonra Sheller ve Gold Shellere Geçeceğiz.

İyi Günler..

Yine çoğu kişi patch olarak algılıcak. Hem normali hemde rebirthinin resmini koysaydınız yan yana daha anlaşılır olurdu. Elinize sağlık bu arada :)

Emek Vermeniz ve Bunu Başarmanız Güzel Olmuş :) Paylaşırsanızda Seviniriz

AKUMA DB'de var ilk günden beri :) Turk-ko'nun clientini yada knightonlineturkiye.web.tr den client indirin patchi ben veririm size :D

Yanacaaaaaaaaaaak Sönecekkkkkkkkkkk :) Video cekde Koy bro sen en iyisi

Malesef Yanıp Sönme Hiç Bir PVp Server'da Göremedim Forumdada Denildiği Gibi Exe'nin Kaynak Kodları Olsa Birşeyler Yapabiliriz :)

AKUMA DB'de var ilk günden beri :) Turk-ko'nun clientini yada knightonlineturkiye.web.tr den client indirin patchi ben veririm size :D

Akumanın DB'deki Sadece Rebirth Sheller !

Bazıları Sorunlu Diyebiliriz.Örnek Warrior Chitin Shell Armor Rebirth'de Str Bonuslusu Yok Örnek Bunu Yapabilirsiniz Fakat Uzun Sürer Kendiniz Baştan Yazarsanız Daha Kısa Sürede Bitirebilirsiniz.

Son düzenleme:

bunu usko daki gibi parlatmanın bi yolu yokmu :D
yanıp sönmese ama ordaki gibi yansa

uskodaki gibi Rebirt kagıdı ile rebirt basabilsek ne manyak olur

Çok Güzel Ancak Rebirth Dediğin Olayın Görüntü mevzuğu hiç bilmeyenelr için şöyle anlatayım Hareketli Gif Resmi Gibidir yani Local Parlaklık Sürekli Değişir bu Yüzden PWP lerde Paylaşılan Rebirth Olayı Çamaşırsuyuna sokulmuş çıkarılmış gibi mattır.

Teşşekkürler.İtemler Yanıp Sönerse Rebirth Basılmıştır..Ama Yanıp Sönmezse normaldır..

....Thank-You....

Geri
Üst Alt