Rebirth Item Upgrade Mantığı

dasdsdfgfd61

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
22
Şimdi Bildiginiz Gibi Yapay Rebirth İtem Yapıyoruz Fakat Bunlar Upgrade Olmuyor Aslında Akumanın Paylaşmış Oldugu İtem_upgrade Tablosunun Açıklamalarından Yararlanarak Yapılabilir Bu Nasıl Olur ? Derseniz

Chitini Örnek Verelim
+7 No Reb. Chitin Upgradeye Koyuluyor +7 no Reb. Chitinin Upgrade tablosundaki yerini bulucaz ve Aynısından birtane daha yaratıcaz fakat item basılıcak kağıt yerine rebirth upgrade kagıdının kodunu yazıcaz ve nOriginItem e itemin son üç rakamını yazıyorduk oraya +8 no reb. chitinin son iki rakamı yerine +1 Reb. Chitinin son üç kodunu yazıcaz ve olay biticek.

(cünkü +8 no. reb. chitinin iki kodu yazılır rebirth chitinlerinde iki kodunu yazarsak cakısır)

not:+7 no. reb chitinin kodu örneğin:
300000007 ise
+7 rebirth chitinin kodu
300000311
gibi birsey olmalıdır çunku

son üç rakamı hariç gerisinin aynı olması lazım ihşallah yardımım dokunmuştur

herkeze Başarılar...

Cevap: Rebirth İtem Upgrade Mantıgı

item kodlarının önemli olduğunu sanmıyorum çünkü +7 citin farklı item +1 rebirt citin farklı item.

önemli cunku item_upgrade tablosu son üç rakamı hariç geri kalan rakamları aynı sayıyor bunlar aynı olmadıgı taktirde karşına başka bi item cıkabilir :)

bende tam suan bunun üzerinde uğraıyodum

bendede şu anda sql olmadıgı için üzerinde calısamıyorum olurmu olmazmı bu tahmin ama bence olr..

yanlış anlamada çok düşündün mü merak ettim :S

Cevap: Rebirth Item Upgrade Mantığı

Üzerinde ßiraz Daha DuruLsa ßeLki GeLişmeLer oLaßiLir Ama İçinden ÇıkıLaßiLecek ßir İş Gibi Gozukmuor...ßenımde Kafamda Kurdugum ßir Ardream Db Sistemi Var Ama Yardım Eden Yok:D

teşekkürler

Tesekkurler Guzel Bilgi

sanırım olmaz :)

Paylaşım İçin Tşkler

Geri
Üst Alt