Relegolas Kimdir

Konu Yazar

osmanarslan

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ağu
79
1
1993 doğumluyum ve Bursada yaşıyorum.

İlk internet deneyimimi 2.sınıfta yapmıştım 5.sınıfta evime internet bağlattım, bu sürede web sitelerinin nasıl yapıldığını nasıl 1 web adresi alındığını çok merak etmiştim ve uzun araştırmalarım sonucu bedava ve sadece html destekli bir web sayfası almıştım, bu web sayfasını yaptıktan sonra kendimi kral ilan ettim webmasterim diye geçiniyordum r10.net şuandda aktif moderatörü olan yakoc2005 ile tanıştım onun yaptıklarını görünce 1 bok olmadığımı anladım yakoc2005 ile abi kardeş gibi olmuştuk sağolsun bana forum sistemlerini gösterdi, asp access fln öğretti, script ne olduğunu o zaman öğrenmiştim. birsüre sonra sıkılmaya başladım 2005 sonlarına doğru online oyunlar oldugunu duydum ilk olarak mu online oynadım. ben apartman dairesinde oturuyorum ve interneti olan tüm arkadaşlarıma oyunu öğretmiştim okuldan çıktıktan sonra tüm gün aynı serverde mu kasıyorduk okuldada muhabbetini yapıyorduk. Mu Onlineden 1 arkadaşım bana Knight gösterdi o zaman knight online hayatım başladı. Online oyunlarda bug nedir bilmiyordum trade dupe öğrendiğimde çok şaşırdım 1453 fixlendikten sonra bus dupe olayını duydum uğraşa uğraşa onuda yaptım diğer arkadaşlarım oyunu oynarken ben bug arıyordum. Sonra vb6'ya merak sardım ve günler geldi geçti her geçen gün kendimi geliştiriyorum.

Hobilerim: Kızlarla gezmek, Pizza yemek, Sinemaya gitmek, Midye, psp.
Fobilerim: Dedikoducular, Laf Taşıyanlar, Kendini övenler

ve hayatta en nefret ettiğim şey; O senle paran için fln takılıyor gibisinden konuşanlardan nefret ederim, bu lafları söyleyen kişiyle arkadaşlığımı keserim. Çoğu insan bunu yardım edermiş gibi düşünsede aslında çok ağır bir hakarettir.

Nette en yakın doslarım Kojd, gokhan ve 2-3 kişi daha :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt