RespectLy Team'ı toplanıyor hadi hayırlısı olsun :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan minval
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

minval

Member
Eki
131
0
Merhaba arkadaşlar, Team'ımız Mage teamdır .
Şimdi ailemizi genişletmeyi düşünüyorum ve Alımlara başlamanın zamanı geldiğini düşünüyorum . Öncelikle yaşlar +18 olup büyüğüne saygılı , küçüğüne sevgisi gösteerebilen insanlar lazım (:.
Birde şu var haksızlığa hiç bir şekilde gelmeyin . kimin hatası varsa onu düzeltip bu ailenin bozulmasına izin vermemiz lazım , şunuda iyi bilin benimle pk ' ya cıktığınız zaman
oyundan her türlü zevkini alıcaksınız arkadaşlar . Unutmadan ben olmadığım zaman komut işinden anlayan arkadaşlara yerimi vericem o arkadaş devam edicek.

1) Ts3 programı şarttır. Onu kullanıyoruz :)

2) Günde en az 6 yada 7 saat online olup , keeesstiiiiiim vuuuurrr diyince ortalığı yıklamalısınız (:

3) Yukarıda belirttiğim gibi , +18 yaş üstü olup saygıyla sevgiyle oynamalısınız , hiç bir şekilde haksızlığa gelmeyin ama olayıda abartmayın (: .

4) Herkesin bende telefon numarası olup aradığım zaman ulaşmam lazım .,

5) Homeko tarzı sw'lerde oynadığımızda ; ne item nede paranın lafı yapılmayacak . Hep ' ben ' dersen aramızda işin olmasın bencil insan ! .

6) Zor db oynadığımızda gelen itemlere sahip olmak yerine , itemler bende toplanıp ihtiyacı olan kişilere dağıtılacaktır .

7) Oyunu yaşam tarzı benimsemeyip Zevk için oynayıp cıvıtmadan yoluna bakmalısın .

8) Her ne konuda olursa olsun Clan'ca bir iş yapıldığında benim işim var sonra geleyim ayakları olmayacak , Gel denildiğinde herkes orada olacaktır !

9) Özellikle savaş saatlerinde Clan'da olan Herkesin ONLİNE olması şarttır , Bana online olamayacağı için sebeb bildirmeyen kişi clandan çıkarılıp geldiği zaman tekrar aLınacaktır.

10) Son olarak hiç kimsenin komut dışında yaptığı sacma hareketlerden sorumlu deyilim , kendi hatasıdır sadece 1 kez uyarırım .

ÖNEMLİ NOT : SEXY KO Server'inde oynanacaktır , Daha önce orda oynamış playerler tercihimdir :)

Ulaşım adresi : http://www.facebook.com/rmquent0

MSn adresi : [email protected]

- İlgilenen her arkadaşın Dikkatine (: ...

Geri
Üst Alt