RONİA ONLİNE EFSANESİ 26 AĞUSTOS CUMA 21.00 DA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

tutmaz873

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
NEDEN RONİA ONLİNE ?

ÖNCELİKLE PROJEMİZDEN BAHSETMEK GEREKİRSE 1 YIL'I AŞKIN SÜREDİR ILK SERVERİMİZ HALA DEVAMETMEKTEDİR NEDENMİ ?

ÇÜNKÜ USER KAR AMAÇLI BİR ÇALIŞMA SİSTEM'İMİZ YOKTUR TAMAMİ İLE USER LERE DAYALI PK VE LİGHT FARM TADI ALTINDA

OLUŞMUŞ BİR PROEDİR. ORJİNAL STEAM FİLES LERE SAHİP OLMAMIZ BİZE BİR AVANTAJ KATMIŞ VE BU AVANTAJI SİZİN

LEHİNİZE CEVİRMİŞ DURUMDAYIZ.

OYUN İCİ GOLDBAR İTEM SATIŞINI FORUM VE SİTE ÜZERİNDEN YAPMAK SERBESTTİR. HİÇ BİR ŞEKİLDE BAN RİSKİNİZ YOKTUR.

ANTİCHEAT SİSTEMİ SORUNSUZ VE TAMAMİ İLE HİLESİZDİR HİÇBİR ŞEKİLDE OYUNDA HİLE İLE KARŞILAŞMAZSINIZ

.RONİA ONLİNE OLARAK ELDE ETTİĞİMİZ KAZANCIN %20 SİNİ HAVUZ SİSTEMİ OLARAK ADLANDIRDIĞIMIZ KASADA TOPLAMAKTAYIZ.

BU USERE NASIL BİR YARAR SAĞLAYACAK ?

GEREKTİĞİNDE YAPILACAK OLAN EVENTLER VE CSW LER SAVAŞ SONRASI VSLERDE TL ÖDÜLÜ OALRAK SİZE SUNULACAK

KARAR SİZİN RONİA ONLİNE EKİBİ OLARAK BİZLER CEBİMİZİ TOMAR İLE DOLDURMAK YERİNE SİZLERLE YAPYALŞAYI HEDEFLİYORUZ.

FORUM SİZEMİZİ TAKİP'TE KALARAK BİRCOK YENİLİKLERİMİZİ DAHA DETAYLI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ:

WWW.RONİAONLİNE.COM

[video]https://www.facebook.com/RoniaOnline/videos/721050521369066/[/video]

Facebook:https://www.facebook.com/RoniaOnline/?fref=ts

Website:http://www.roniaonline.com/

Forum : RoniaOnline Free Game Forums

Kullanıcıların en çok beğendiği version "Under castle" 21xx sürümü ile sizlerle olacağız.

Takı Upgrade Seviyesi : Takı upgrade +1'den sonrası zordur.

Item Upgrade Seviyesi : Usko sistemdir.(Rehber bölümünde oranlar mevcut.)

Item Kasma Seviyesi : Çeşitli Eslant ve Ronark land yaratıklarından +3 High class silahlar ve armorlar düşmektedir.

Maden Seviyesi : Orta hallidir USKO tarzıdır.

Chaotic Generator Seviyesi : USKO tarzıdır.

Özel Dizayn edilip orjinalliği korunmuş üst düzey koruma sistemi ile donatılmuş temiz bir client!

Sunucumuzda bulunan özellikler

Level Cap Sistemi

Ücretsiz Genie

Saymalı Quest Sistemi

Border Defance War

Juraid Mountain

Chaos Stone

Chaos Dungeon

Premium Sistemi (War, DC , Exp Premium)

Item Kilitleme Sistemi

Maden ve Balıkçılık

Lunar War

Dark Lunar War

Ordears War

Nereid's War

Neids Triangle.

Alseids Prairie.

Buyying Merchant

Rebirth Sistemi

Peri Sistemi

Kaul Sistemi

Orjinal B-Frost

Monster Stone

JackSpot Sistemi

Royal Clan Sistemi

Character Seal Scroll

Flood ve Küfür Engeli

Oyun içi Event Takvimi

Orjinal Damage Ayarları Tüm Joblar Eşit

Oyun içi Job,Irk,Race Change Sistemi

Anger Skili (Savaş Alanlarında Geçerli)

Para Ödüllü Clan Turnuvaları ve Dahası

-

Version 21xx tüm özellikleri aktif!

1) Yeni Sürüm özellikleri USKO sistem! , Archiment sistemi , Tittle sistemi başta olmak üzere bir çok yenilik .​

Cevap: RONİA ONLİNE EFSANESİ 26 AĞUSTOS CUMA 21.00 DA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

konugüncel

Cevap: RONİA ONLİNE EFSANESİ 26 AĞUSTOS CUMA 21.00 DA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

konugüncel

KONUGNCEL

konugüncel

konugüncel

konugüncel

KONUGÜNCEL

konugüncel

konugüncel

konugüncel

konugüncel

konugüncel

konugüncel

konugüncel

konugüncel

KONUGÜNCEL

konugüncel

konugüncel

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam