S.a öncelikle arkaslar benim serverin soac v31 korumalı yalnız 83 skilleri..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hayatko1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

hayatko1

Member
Nis
234
0
S.a öncelikle arkaslar benim serverin soac v31 korumalı yalnız 83 skilleri aktif olmuyor gözükmüyor und sc 400 def scleri graypo walkri felan hic bisey olmuor neden acaba .. menüde mevcut ama üstüne koydugumda gözükmüyor simdiden bilgi veren ve yardımcı olan arkadslarıma kardeslerime Tesekkür ederim saolun iyi günler...

Cevap: S.a öncelikle arkaslar benim serverin soac v31 korumalı yalnız 83 skilleri..

Patchleri Olmadıgından Kaynaklanıyor. İnventory'de Mevcut Olan Itemın PAtch'i Yoktur . Client Paylasımları Bölümünden İstediginiz Patchi Bulabılırsınız

Cevap: S.a öncelikle arkaslar benim serverin soac v31 korumalı yalnız 83 skilleri..

Sagolun öncelikle ama clientten kaynaklı deil.. soac dan kaynaklı

S.a öncelikle arkaslar benim serverin soac v31 korumalı yalnız 83 skilleri aktif olmuyor gözükmüyor und sc 400 def scleri graypo walkri felan hic bisey olmuor neden acaba .. menüde mevcut ama üstüne koydugumda gözükmüyor simdiden bilgi veren ve yardımcı olan arkadslarıma kardeslerime Tesekkür ederim saolun iyi günler...
Itemler için Item_org_us.tbl skiller için Skil_magic_main_us.tbl Adlı tblleri exeye gömdürmen gerekiyor.

Geri
Üst Alt