Konu Yazar aLejanDro. Member Tem 117 0 29 Ara 2010 #1 Homeko db Lazm stede aradm aradm bLamadm yardımcı olck warsa hayrına.. eywww..:^^:
U umut0123 Member Ara 311 0 1 Ocak 2011 #2 Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm kardesm msn ekle konusalım [email protected]
give6731 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 293 0 1 Ocak 2011 #3 Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm Konunuzun Buraya Açılması Yanlıştır. https://www.ko-cuce.net/database-paylasimlari/723118-konu-acmadan-once-mutlaka-okuyunuz.html Bir Dahakisine Lütfen Kurallara Uygun Konu Açınız Database isteği Yapmak Yasaktır.
Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm Konunuzun Buraya Açılması Yanlıştır. https://www.ko-cuce.net/database-paylasimlari/723118-konu-acmadan-once-mutlaka-okuyunuz.html Bir Dahakisine Lütfen Kurallara Uygun Konu Açınız Database isteği Yapmak Yasaktır.
omerasi Member Nis 75 0 1 Ocak 2011 #4 Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm niye yasak ? HomeKo v2.8 db verin adamda istemesin burası paylaşım yeri kafana göre ahkam kesme ok
Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm niye yasak ? HomeKo v2.8 db verin adamda istemesin burası paylaşım yeri kafana göre ahkam kesme ok
B brader12 Active Member Eki 1,277 0 1 Ocak 2011 #5 Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm [email protected] ekle arkadasım db ni kuralim istersen baska db de kurarız.
Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm [email protected] ekle arkadasım db ni kuralim istersen baska db de kurarız.
give6731 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 293 0 1 Ocak 2011 #6 Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm Benimle Konuşurken Cümlelerinizi Düzgün Seçin Burası İstek veya Yardım Bölümü Değil Tamam ? Yardım İstiyorsan Yardım Alt Bölümde.
Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm Benimle Konuşurken Cümlelerinizi Düzgün Seçin Burası İstek veya Yardım Bölümü Değil Tamam ? Yardım İstiyorsan Yardım Alt Bölümde.
omerasi Member Nis 75 0 1 Ocak 2011 #7 Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm senin kim oldugun umrumda degil burasi paylasim bölümümü bitti fazla lafa gerek yok ok
Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm senin kim oldugun umrumda degil burasi paylasim bölümümü bitti fazla lafa gerek yok ok
give6731 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 293 0 1 Ocak 2011 #8 Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm asiyim' Alıntı: senin kim oldugun umrumda degil burasi paylasim bölümümü bitti fazla lafa gerek yok ok Genişletmek için tıkla ... Kendin Söylediğin Gibi Paylaşım Bölümü Bu Başlık Üzerinden İstek Yapamazsın Anlayabildin Mi ?
Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm asiyim' Alıntı: senin kim oldugun umrumda degil burasi paylasim bölümümü bitti fazla lafa gerek yok ok Genişletmek için tıkla ... Kendin Söylediğin Gibi Paylaşım Bölümü Bu Başlık Üzerinden İstek Yapamazsın Anlayabildin Mi ?
omerasi Member Nis 75 0 4 Ocak 2011 #9 Cevap: Sa. Server kurucam HomeKo v2.8 Lasm iyi sen ver homeko db ????