K Konu Yazar KeriaN Member May 35 0 11 Ağu 2009 #1 Yokmu adam gibi zones patcha arkadaşlar? moradonda hata veriyo moradon için patch atıyorum düzeliyo emc geçiyorum emc hata veriyo emc patch atıyorum delosa gidince delos hata veriyo falan. uğraşılmaz bunla direk %100 sorunsuz zones yokmu beyler?
Yokmu adam gibi zones patcha arkadaşlar? moradonda hata veriyo moradon için patch atıyorum düzeliyo emc geçiyorum emc hata veriyo emc patch atıyorum delosa gidince delos hata veriyo falan. uğraşılmaz bunla direk %100 sorunsuz zones yokmu beyler?
MuTLu_1907 Private-Creator Şub 360 1 11 Ağu 2009 #2 Cevap: Sağlam bir zones? h t t p://mirror.vericlub.net/alemko/Zones.rar Tamamen sorunsuz
BaTuyaVas Member Haz 117 0 16 Eyl 2009 #3 Cevap: Sağlam bir zones? MuTLu_1907' Alıntı: h t t p://mirror.vericlub.net/alemko/Zones.rar Tamamen sorunsuz Genişletmek için tıkla ... Çok sağol kardşeim
Cevap: Sağlam bir zones? MuTLu_1907' Alıntı: h t t p://mirror.vericlub.net/alemko/Zones.rar Tamamen sorunsuz Genişletmek için tıkla ... Çok sağol kardşeim
D dogukan007 New Member Eyl 5 0 30 Eyl 2009 #5 Cevap: Sağlam bir zones? MuTLu_1907' Alıntı: h t t p://mirror.vericlub.net/alemko/Zones.rar Tamamen sorunsuz Genişletmek için tıkla ... indiriyorum inşallah olur kardeş teşekkürler o kadar yerde aradım bi sen koymuşsun millet sadece silin baştan yükleyin diyor bıtbıt :hıh:
Cevap: Sağlam bir zones? MuTLu_1907' Alıntı: h t t p://mirror.vericlub.net/alemko/Zones.rar Tamamen sorunsuz Genişletmek için tıkla ... indiriyorum inşallah olur kardeş teşekkürler o kadar yerde aradım bi sen koymuşsun millet sadece silin baştan yükleyin diyor bıtbıt :hıh: