Selamun Aleykum Arkadaşlar ,
Bizim Clanımız Genel olarak oyuna yazın başlar.Ortamımız eskidir 4 senelik bir arkadaş ortamı.Aramıza yeni arkadaşlar katılması gerekiyor.Yaza kadar sağlam oynayan 6 7 kişi daha bulucaz.Şuan işlerim bittiği için erkenden bi kadro toplayıp pk atıcam.Meelede Komutum sağlamdır.Ama harbi sağlam yani lafta değil
, tanıyanlar vardır elbet. Bu akşam açılacak olan Next-ko'ya başlamayı düşünüyorum. Gelmek isteyen arkadaşlarda aradığımız şartlar şunlardır ;
Jobunda Profesyonel , Stat Skill Nasıl olcak diye soran adam hiç gelmesin direk ban.
+18 Yaş
Online süresi sıkıntı olmaz , canımız istediğinde pk mızı atarız sıkılınca bırakırız.
Team Speak 3 Kullanıcısı
İletişim ; www.facebook.com/attentivesoldier
Üye olmayanlar için : w w w . f a c e b o o k . c o m / attentivesoldier
Team speak 3 Adresimiz ( Alım için ) : havana.typefrag.com:4015
Bizim Clanımız Genel olarak oyuna yazın başlar.Ortamımız eskidir 4 senelik bir arkadaş ortamı.Aramıza yeni arkadaşlar katılması gerekiyor.Yaza kadar sağlam oynayan 6 7 kişi daha bulucaz.Şuan işlerim bittiği için erkenden bi kadro toplayıp pk atıcam.Meelede Komutum sağlamdır.Ama harbi sağlam yani lafta değil
Jobunda Profesyonel , Stat Skill Nasıl olcak diye soran adam hiç gelmesin direk ban.
+18 Yaş
Online süresi sıkıntı olmaz , canımız istediğinde pk mızı atarız sıkılınca bırakırız.
Team Speak 3 Kullanıcısı
İletişim ; www.facebook.com/attentivesoldier
Üye olmayanlar için : w w w . f a c e b o o k . c o m / attentivesoldier
Team speak 3 Adresimiz ( Alım için ) : havana.typefrag.com:4015