Saldırı almayan Ebenezer Fix + Fire wall

Cevap: Saldırı almayan Ebenezer Fix + Fire wall

TUrk Gamer Bile Saldırı Alırken , Bizim Almamamız Düşünülebilirmi:)
Genede Saol ** Paylaşım Yamışsın Uğraşmışsın Saolasın.

doğru ama basit saldırılardan ve biraz daha güçlülerinden korunmaya yarasında :)

sağol paylaşim için :)

Saol parlaşım için güzel

kullanacagım

Son düzenleme:

teşşekürler

Çok saol paylasım cıın ellerıne saglık her turlu saldırı alırız gene saglam adamlar var ama dusunmen yeterlı coluk cocukdan kurtarıor en azından

Çok saol paylasım cıın ellerıne saglık her turlu saldırı alırız gene saglam adamlar var ama dusunmen yeterlı coluk cocukdan kurtarıor en azından

katılıyorum sağlam kişiler seninle pek işini olcağını sanmıyorum artislik yapmaz adam gibi vb şekilde bi durum olmassa sağlam kişilern server hacklemekle işi olcağını sanmıyorum :)

Yha Arkadaşım Açıorum 5 DK Sonra Ebenezer Kapanıo Göndermede wermio Direk Kapanıo
Bu sadece senin werdiqin Fix Ebenezer weya Firewalldanda deil Hepsinde Oluo Ebenezeride deiştim Yine Aynı Bi yardım Lütfen.... :(

Tşkürler güzel paylası..m

Yha Arkadaşım Açıorum 5 DK Sonra Ebenezer Kapanıo Göndermede wermio Direk Kapanıo
Bu sadece senin werdiqin Fix Ebenezer weya Firewalldanda deil Hepsinde Oluo Ebenezeride deiştim Yine Aynı Bi yardım Lütfen.... :(

ßu olay bi aralar bnm serverimdede oluordu ama sık sık değl 1 2 günde bi ras geliyordum suan da yok bi koxp vb bişilerden oluyor heralde :S

Geri
Üst Alt