Sansar mı Sago mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sansar mı Sago mu?

başarı demek bi kulvarda en iyi seviyeye gelip kazanman anlamına gelir (:.. Sansar Başarılıysa buda en iyisidir demek

Sansar Rapte Her aLanda basarıLı demedk. ve Saqopadan başarLı oLacaqına ınanLar warms qarip :D:D FreeStyLede bşaraLı oLabLr en iyi underqraund mzk yapan biri oLabLr ama anket sonucu albm satısLarı kımın daha iyi oLdunu kanıtLıyor hö

neyse daha fazla tartışmıcam..

Paranı Verdim.. Yemedi Diss ..ku Hönk

Saqopa dınLıyorm sansarıda dınLedm T-rap muzıqnde herkesı dınLedm.Eyer bn saqopa dnLıyorm dıye rapten anLamıyorm oLıyosam sn rap ne onu bıLe bıLmıyosun demektır !

Sagopa dinLiyor oLabiLirsin herkezi kasdetmedim tabiki. %80 diye bir tabir kullandım orda dikkat edersen. Sagopa dinLeyenLer sadece sagoyu daha çok tanındığı için dinLiyor geneLLikLe. Bunu sende tahmin edebiLirsin. Rap'ten anLamadığımı söyLemişsin neye dayanarak? Bana göre sago dinLeyen Rapten anLamıyordur Pek. Bu benim görüşüm.

Sagopa dinLiyor oLabiLirsin herkezi kasdetmedim tabiki. %80 diye bir tabir kullandım orda dikkat edersen. Sagopa dinLeyenLer sadece sagoyu daha çok tanındığı için dinLiyor geneLLikLe. Bunu sende tahmin edebiLirsin. Rap'ten anLamadığımı söyLemişsin neye dayanarak? Bana göre sago dinLeyen Rapten anLamıyordur Pek. Bu benim görüşüm.

Emın oL %80 den fazLa kısı saqopa kajmeri dınLıyor.Saqoyu tanıdım ıcın fıLan dınLemıyorm ona bakarsan kac tane mc tanıyorum hepsınımı dınLıyorm demek oLıyo bu ?? pekii sen Saqopa Kajmer dınLiyicısınn Rapten anLamadıqını neye dayanarak soLıyosn ??? hö

Snn qörüşün oysa benimkide bu banada qorede Sen rapten anLamıyosn !

ya amık sansarın amele daha dunku bok :D sago kac yıldır bu işşi yapior sago akar herkes bakar:D

Hükümetini Koparmaya qeldım lan KadıKoy İTleri KadıKoy EvINIZ olsun 69 lira veren gotunuze koysun dememiş boşa z-ada :D

Son düzenleme:

hey hey sagopa key meydey meydey hey.

sago&kolo akar kendıne rapcı dıyen tum ameleler bakar.
nokta.
ha bide diss ten kacıo demıssınız ona yarıldım .
türkiyede diss alanında ılk işi yapan sagopa kajmerin s*tirin gidin adlı pop kulturunu tasladıgı, elestırdıgı argo parcasıdır ancak sago 2021 yılından berı dısslerınde ve srakılarında kufur kullanmamaktadır ve tasavvufa yonelmıs durumdadır.
ha dıssten kacan dıosanız.
disstrition ep-toplamam yerde kalır kırıntın .
dınleyın. turkıyedekı en uzun 2 diss.
ayrıca sago ıstanbul ıni. mezunu ve 1996 olması lazım öss sözel 1 . si
bu dısslerden 1 tanesinin son sözü :)

dünyanın en iyi productorlerınden mic check selam eder
gecmısıne kufur edenı tarıh acımasızdır kolay sıler
2. sarkın benım ıcın olacaksa kulaga varmadan duser
kalbım eskı dosta kuser 1 dıss burda bıter.

Son düzenleme:

Sansarla sagopayı karşılaştırmak kadınla erkeği karşılaştırmak qibidir (:

Sansar Undergroundun en iyi ve en genç mc cidir 19 yaşında burda olmak kolay deil

Ayrıca dissden kaçıp dava açan adama rapci demem (:

desteklıyorum senı kardeşim

WaterFall
Paranı Verdim

SANSAR SALVO YERİNDE DURAMAYAN ADAM xD

Kerem Papucumun Sansar Cısı Seni xD

Sagopa Forever Edebiyattan Biraz Anlıyan Adamın ne Yaptıgını anlar

Kod:
       1                     2                     3                4

1  sanma şahım             herkesi sen         sadık hane        yar olur
2  herkesi sen             dostmu sandın       belki ol          yar olur
3  sadık hane              belki ol            alemde            serdar olur
4  yar olur                yar olur            serdar olur       didar olur

İlk Başta Sol 1 Sonra Ust 1 Aşşagı Doğru Ogle ogle git bakalım neye verıcan

işte bu yüzden sago

Son düzenleme:

Ya Konuda Neden Tartışma Yaratıyorsunuz ... Sizler Bu Forumun Yönetim Kadrsounda Bulunan Kişilersiniz Olmadı Sabitte Kurallarımız Var Onudamı Okumadınız ... İmam Osurursa Diye Bir Söz Vardır ... Mahalle Kavgasına Çevirmeyin Forumu ....

Kilitli ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt