- Tem
- 381
- 3
Merhabalar arkadaşlar sektörden çekildiğim için elimde 2 adet alan adı mevcut uygun fiyata vermeyi düşünüyorum alan adlarına ek + 2000 beğenili orjinal knight online useri olan facebook sayfaları +bugsuz geliştirilmiş kendim için yaptırdığım kopanel ve pus sisteminide yanında vereceğim.
Alan adları
Homeko-sehri.com
Olympiamyko.com
FİYAT
Homeko-sehri.com ( Sektörde ve versiyonunda büyük ses getirmiş bir serverin alan adıdır bunun fiyatı 200 TL )
Olympiamyko.com ( 150 TL )
iletişim
0542 290 75 11 Onur Onuk
ko-server.club
Lütfen ciddi alıcalar yukarıdakı telefondan bana ulaşsın server acmayı dusunenler isim arayanlar ... pazarlık yapılır , alan adlarını alana ful fix homeko database krowaz armor weapon diktirme ful fix pus epin sistemine kadar sorunsuz calısır sekılde vericem .. sunucuyu kıralayın alan adlarından birisini satın alın , piyasada 500 tl ye satılan homeko databaseyi kurucam iyi forumlar..
Alan adları
Homeko-sehri.com
Olympiamyko.com
FİYAT
Homeko-sehri.com ( Sektörde ve versiyonunda büyük ses getirmiş bir serverin alan adıdır bunun fiyatı 200 TL )
Olympiamyko.com ( 150 TL )
iletişim
0542 290 75 11 Onur Onuk
ko-server.club
Lütfen ciddi alıcalar yukarıdakı telefondan bana ulaşsın server acmayı dusunenler isim arayanlar ... pazarlık yapılır , alan adlarını alana ful fix homeko database krowaz armor weapon diktirme ful fix pus epin sistemine kadar sorunsuz calısır sekılde vericem .. sunucuyu kıralayın alan adlarından birisini satın alın , piyasada 500 tl ye satılan homeko databaseyi kurucam iyi forumlar..