Select Character de takılıyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dokican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dokican

Interesting Cüce = )
Şub
88
2
Merhaba Arkadaşlar size bir sualim olacak.Bugün Oyuna girdim ID şifre yazdım servera tıkladım Select Human Select Karus ekranı çıktı ve karusu seçtiğimde oyun takılıyor. Humandada aynısı oluyor bu arada. Ne yapmam gerek ??

Cevap: Select Character de takılıyor...

Bu sorun bendede var bazı pwplere gırerken yapıyor bazılarına gırerken yapmıyor ayrıyetten pwplerın full clıentını ındırıp denedıgım halde karsılastıgım bır sorun son 1hafta ıcınde 6-7 clıent ındırdım cozum bulamadım

Cevap: Select Character de takılıyor...

Bu sorun bendede var bazı pwplere gırerken yapıyor bazılarına gırerken yapmıyor ayrıyetten pwplerın full clıentını ındırıp denedıgım halde karsılastıgım bır sorun son 1hafta ıcınde 6-7 clıent ındırdım cozum bulamadım

hemen hemen cözmüsün...

Bazı serverin oto patchleri clientlermizi bozar...Gereksiz dosyalar bozuk dosyaları oto patch yoluyla clientimiz icine ediyorlar...Cözümü cok basit,o serverin oto pacthinin client dosyalarını almayacaksn clientine bunu boş bir klasor ac ve icine sadece server.in ayar defteri ve launcher i al server.in e gireceğin serverin ip sini yaz oto pacthi cek bastan sona kadr doldugunda anti cheat dosyaları ve server.in ayarlarını al version felan değisiyr ondan client dosyalarını bırak orda (Item,Data,Dtex,UI V.b) bunlar haric clientinn icine at gir ^^

Geri
Üst Alt